GÜNDEM

ŞİFAYI BÖLGE’DE BULDU

Şırnak’ın İdil İlçesi’nde yaşayan ve kafasını sert zemine çarptıktan sonra şiddetli baş ağrısı ile denge problemi yaşayan 65 yaşındaki Ali Dalman, şifayı Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde buldu.

ŞİFAYI BÖLGE’DE BULDU
09-07-2015 21:17
Google News

Ailesi tarafından getirildiği Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde Beyin Cerrahı Uzmanı Hasan Çal tarafından ameliyata alınan Dalman, eski sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

KAFA KEMİĞİNİ KALDIRARAK KANAMASI BOŞALTILDI

Tedavi sürecine ilişkin bilgi veren Uzman Çal “İdil’de kafasını sert bir zemine çarpmış. İlk zamanlar bunu pek önemsememiş. Bir süre sonra artan baş ağrıları ve denge sorunu nedeniyle muayene olmaya gitmiş. Beyninde kanama olduğu tespit edilmiş. Hasta, bize geldiğinde durumu çok kötüydü. Ayakta durmakta zorlanıyordu. Tetkiklerde akut kronik beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Hastayı ameliyata aldık. Kafa kemiği kaldırılarak kanaması boşaltıldı. Başarılı bir ameliyatın ardından tedavisine serviste devam ettiğimiz hastamızı kısa bir süre sonra şifayla taburcu ettik” dedi. Eski sağlığına kavuşan Dalman, Batman Bölge Devlet Hastanesi ekibine teşekkür ettiğini söyledi. (Fikret Keskin)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete