GÜNDEM

SİGORTA FİYATLARINDA SEVİNDİREN DÜŞÜŞ

Zorunlu Trafik Sigortası’nda tavan uygulaması başladı. Hazine Müsteşarlığı’nın yayımladığı genelge ile sigorta fiyatlarında indirime gidildi.

SİGORTA FİYATLARINDA SEVİNDİREN DÜŞÜŞ
17-04-2017 20:55
Google News

Son dönemde Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in açıklamalarıyla bir kez daha gündeme gelen zorunlu trafik sigortasında “tavan fiyat” uygulaması, Hazine Müsteşarlığı’nın yayımlanan 2017/1 sayılı “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Primlerine İlişkin Genelgesi” ile hayata geçirildi.

“PİYASA HAREKETLENECEK”

Zorunlu Trafik Sigortasında indirime gidilmesini değerlendiren Özaydınlar Sigorta Acentesi İşletme Sahibi Mehmet Özaydın “Sigorta fiyatlarının düşmesi, piyasada büyük bir hareketliliği neden oldu. Fiyatların düşmesi araç sahipleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Acente olarak taban fiyatlarının aşağıya çekilmesi bizi de memnun etti. Trafik sigortalarını yaptırmak isteyenleri Özaydınlar Sigortaya bekliyoruz” dedi.

“BEKLEDİĞİMİZ BİR ADIMDI”

Taban fiyatlarının aşağıya çelmesini olumlu karşıladıklarını belirten Yıldırımlar Sigorta İşletme Sahibi Emrah Yıldırım ise “Son zamanlarda Zorunlu Trafik Sigortası’ndaki fiyatların yüksek olmasından dert yakınıyorduk. Yeni düzenlemeyle artık beklediğimiz fiyatların adımları atılmış oldu. Böylelikle yürürlüğe giren Trafik Sigortası Tavan Fiyat uygulamasına göre araç sahipleri yüzde 30’ a varan indirimlere hak kazanmıştır. Yeni uygulamaya göre en uygun fiyat olanakları sunabilen Yıldırımlar Sigorta’dan aracınız için en iyi teklifi isteyiniz” şeklinde konuştu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete