GÜNDEM

SİGORTACILAR, YALAN HABERLERE TEPKİLİ!

Sosyal paylaşım sitelerinde “651 TL çıkan fiyata rağmen 301 TL’ye taşıtımın sigortasını yaptırdım, siz de kandırılmayın” yönündeki paylaşımlar, sigortacıların tepkisine yol açtı.

SİGORTACILAR, YALAN HABERLERE TEPKİLİ!
04-08-2016 20:35
Google News

Batman’da sigorta işi yapan esnaflar, sosyal paylaşım sitelerinde yayılan paylaşımların asılsız olduğunu açıkladı.

“SÖZ KONUSU POLİÇE OTOMOBİLE DEĞİL MOTOSİKLETE AİTTİR”

Batman’da uzun yıllardır bu işi yapan Özaydınlar Sigorta Sahibi Abdullah Özaydın “Facebook’ta bir kişi ‘651 TL çıkan fiyata rağmen 301 TL’ye taşıtımın sigortasını yaptırdım. Sizde kandırılmayın’ diyerek yanlış bir algı oluşturmaya çalışmıştır. Sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yalan haberlere itibar etmeyip, trafik sigortaları, acentelerde daha uygun fiyatlara kestirilmektedir. Yapılan inceleme sonrası bu poliçenin bir otomobil poliçesi olmadığı, % 20 indirimli bir motosiklet poliçesi olduğu anlaşılmıştır. Yani en düşük primi ödeyen motosiklet grubu poliçesidir ve bu prim bu taşıt için yüksektir” dedi.

“YALAN HABERLERE İTİBAR EDİLMEMELİ”

Yapılan paylaşımlarla sosyal medyada yanlış algı yürütüldüğünü ifade eden Özaydın “Bu paylaşımı yapan kişinin yorumlar kısmında da motosikletinin sigortası olduğunu beyan etmiştir. Değerli sigortalılarımız ve sigortalı adaylarımız, araştırmadan soruşturmadan yapılan bu tarz paylaşımlar biz acenteleri itibarsızlaştırmaya yönelik bir algı paylaşımlarıdır. Size en iyi hizmeti vermeye çalışan ve bu uğurda özel hayatını ailesini ikinci plana atan acentelerinize sahip çıkınız. Olumsuz bir olayla karşılaştığınızda bankaları veya resmi kurumları muhatap olarak bulamazsınız. Size bir telefon kadar yakın olanlar sigorta acenteleridir” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete