GÜNDEM

SİİRT BASIN EVİ, KAPILARINI AÇTI

Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak’ın AB ve Gazeteciler Cemiyeti desteğiyle hayata geçirdiği Siirt Basın Evi, kapılarını açtı.

SİİRT BASIN EVİ, KAPILARINI AÇTI
29-06-2020 19:43
Google News


MEDYA İÇİN DEMOKRASİ-DEMOKRASİ İÇİN MEDYA
Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak’ın Siirt Basın Evi Projesi, AB ve Gazeteciler Cemiyeti’nin Demokrasi İçin Medya-Medya İçin Demokrasi Projesi kapsamında destek almaya hak kazandı. Program kapsamında, Siirt’te bir ofis kiralanarak, Basın Evi’ne dönüştürüldü. Kentin göbeğinde Saat Kulesi karşısındaki bir binanın zemin katında açılan Basın Evi, Siirt’te Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağlı yerel basın çalışanları ve ulusal haber ajansı temsilcileri ile serbest gazetecilerin hizmetine girdi. Toplantı salonu, çalışma ofisi ve makam bölümlerinden oluşan Basın Evi’nin iç dekorasyonu tamamlandı. Duvarlarına basın ve medya emekçilerini temsil eden fotoğrafların ve basın ahlak kurallarının yazılı olduğu dev fotoğrafların yerleştirildiği Basın Evi’ne, bayrak, flama ve tabelalar hazırlanıyor.

İLK ZİYARET GGF’DEN

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Mehmet Çelik ile Batman Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Atay, Siirt Basın Evi’ni ziyaret etti. Çelik ve Atay,  Basın Evi’ni Siirt’e kazandıran Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak’a teşekkür ederken, ekonomik ve sosyal sıkıntılara rağmen mesleğini özveri ile yapan gazetecilere yönelik açılan Basın Evi’nin, basın özgürlüğü ve demokrasiye katkı sunacağına inandıklarını söyledi.

SİNEMA SEYİRCİSİ AZALDI

İLK RAYBÜS İNCELEMESİ

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete