GÜNDEM

SİİRT’İN YENİ VALİSİNE ZİYARET

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu (GGF) Başkanı ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkan Mehmet Çelik, Batman Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercan Atay ve Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak, geçtiğimiz hafta yayınlanan kararname ile Siirt’e atanan Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

SİİRT’İN YENİ VALİSİNE ZİYARET
28-06-2020 16:19
Google News

 

BÖLGENİN YABANCISI DEĞİLİM

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Batman, Mardin ve Siirt gazetecilerini ağırladı. Daha önce Siirt’in Baykan İlçesi’nde Kaymakam olarak görev yaptığını ve bölgenin yabancısın olmadığını belirten Vali Hacıbektaşoğlu “Siyaseti, siyasetçilere bırakarak, devlet valisi olarak görev yaparken, siyasetçilerin de desteğini alarak, halkın sorunlarına çözüm üretecek ve Siirt’in kalkınması dönük çalışmalar yapacağız. Gazeteciler, halk ile kamu görevlileri arasında köprü oluşturuyor. Hizmetlerin eksiksiz ve aksaksız yürütülmesinde üstlendiğiniz rolü önemsiyoruz. Biz siyaseti siyasetçiler yapacak, biz siyasetçilerin desteğini alarak, devlet valisi olarak vatandaşlarımız sorunlarına çözüm bulacağız, Siirt’in kalkınması için yeni projelerle hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız “ dedi

HER ŞEYİMİZİ VATANDAŞIMIZA BORÇLUYUZ

Bugünlere halkın ödediği vergilerle geldiklerini belirten Vali Hacıbektaşoğlu “Bu halk, bu vatandaş, bu millet; bizi okuttu, yedirdi giydirdi eğitimimizi sağladı. Memur yaptı, müdür yaptı, kaymakam yaptı, vali yaptı. Bizim görevimiz bizi buralara getiren halkımıza, vatandaşımıza  karşı insanı görevimizi  ve üstlendiğimiz makamın hakkını vererek vefa borcumuzu yerine getirmektir. Siirt’i, vatandaşlarımızla el ele, gönül gönüle vererek hak ettiği yere getireceğiz. Halka hizmet, hakka hizmet şiarı ile görevimizi ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Basınımızın da desteğine ihtiyacımız var” dedi.

GGF BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

GGF Başkanı Mehmet Çelik, bölgede 9 ili kapsayan federasyonun yapısı hakkında Vali Hacıbektaşoğlu'na bilgi verdi ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete