SİYASET

Şikâyetler, Vekil Ramanlı’yı harekete geçirdi... SİBADAŞ’a gitti, inceleme yaptı

Yoğun şikayetler sonrası doğalgaz kuyruğunda bekleyen vatandaşların sorununu incelemek üzere Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürlüğü'ne giden Hüda Par Batman Milletvekili Ramanlı, bu kuyruğun eski Türkiye manzarası olduğunu belirterek, Batmanlıların bu muameleyi hak etmediğini söyledi.

Şikâyetler, Vekil Ramanlı’yı harekete geçirdi... SİBADAŞ’a gitti, inceleme yaptı
18-09-2023 16:00
18-09-2023 13:46
BATMAN
Google News

RAMANLI, İŞLEMLERİN HIZLANMASI İÇİN SÖZ ALDI

Ramanlı, Aksa Siirt-Batman Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Müdürü Yusuf Demirtaş’ı ziyaret ederek kurumdaki yoğunluk hakkında bilgi aldı. Demirtaş, yeni abonelik ve abone değişikliği işlemleri nedeniyle sonbaharda yoğunluğun arttığı. bazı işlemlerin e-devlet üzerinden yapılabildiğini ancak diğer işlemlerin de internet üzerinden yapılabilmesi için çalışma yaptıklarını belirtti. Demirtaş devamla, vatandaşı mağdur etmemek için mevcut kapasitenin sonuna kadar kullanılacağını, takviye personelin bu hafta itibariyle göreve başlayacağını, sıra bekleme sorununu hafifletmek ve sıra alan vatandaşların işleminin gün içerisinde gayret edeceklerini söyledi. Milletvekili Ramanlı, işlem sırası bekleyen vatandaşların şikayetlerini dinledi. Personel takviyesi ve alınan her sıra için gün içinde işlem yapma sözünü alan Ramanlı, verilen sözlerin takipçisi olacağını ifade etti. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Sedat salman
Sedat salman 7 ay önce
Allah razı olsun... Milletten milletin içinden
ŞEHMUS BAYHAN
ŞEHMUS BAYHAN 7 ay önce
Sayın Ramanlıyı tebrik ederim bir yurttaş olarak çok güzel bir iş yapmış
ferhat
ferhat 7 ay önce
Bende gittim maalesef sıra çok aşırı derece ağır ilerliyordu. Gereğini yaparlar inşallah. Vekilimizde halkın yanında tebrikler.
RAMANLİ
RAMANLİ 7 ay önce
Boyle vatandasiyla ilgilenen sahip cikan gerekeni gercekten yapan kisiler olsun VEKİLİM HELAL OLSUN
Vatandaş Batman
Vatandaş Batman 7 ay önce
Dönemsel yoğunluk ile ilgili bir sıkıntı değil mevcut durum. Bariz durum işi yönetmemek ile ilgili. Sabahın 5'inde insanlar sıra için gidiyor, aynı gün sabahtan sıra virilmiş insanlar elin sıra numarası ile mesai bitti diye dışarı çıkarılıyor. Bu kadar iş bilmezlik olmaz, sıra numarası verdiği kişiyi bir gün boyunca boşuna bekletiyor. Bir sonraki gün süreç sil baştan. Sıkıntı çok bariz iken çözemeyip dönemsel sıkıntıya suçu yüklemek yönetememenin ilanıdır.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete