SASON

SİLAH SESLERİ YERİNE PİKNİK ŞÖLENİ...

Sason’da Kendo aşiretinin ileri gelenlerinden Hacı Beşir Çelik ve Mutalip Çelik tarafından bir zamanlar silahların susmadığı Şartakke Beleşeve bölgesine piknik gezisi düzenlendi.

SİLAH SESLERİ YERİNE PİKNİK ŞÖLENİ...
19-05-2015 20:01
Google News

Çözüm süreci ile birlikte silah seslerinin sustuğu bölgeyi görme fırsatı bulan vatandaşlar, sürecin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istedi. Sason'un ileri gelenlerinden Hacı Beşir Çelik ile Mutalip Çelik tarafından düzenlenen etkinliğe Kaymakam Tekin Dündar, Tabur Komutanı Gökhan Ceniz, Valilik Yazı İşleri Müdürü Nimetullah Görhan, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bir zamanlar bu doğa güzelliklerinden mahrum bırakıldıklarını dile getiren Kaymakam Dündar “Yıllarca bu dağlarda huzursuzluklar baş göstermiş olduğundan insanlarımız bu güzelliklerden mahrum bırakılmış. Şükürler olsun ki şu anda huzurlu bölgelerimiz dağlarımız doğamız var” dedi.

Kendo aşiretinin ileri gelenlerinden Mutalip Çelik ve Hacı Beşir Çelik ise “Sason dağlarında özlenen barış ortamı ve kardeşlik huzur ile birlikte kendini göstermeye başladı” şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete