SPOR

ŞİLE YILDIZSPOR 1 ATTI VE YATTI

3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Şile Yıldızspor’a 1–0 mağlup oldu.

ŞİLE YILDIZSPOR 1 ATTI VE YATTI
24-02-2019 17:55
Google News

Yoğun güvenlik tedbirleri altında oynanan karşılaşmada, şeref tribününde boş kalırken, Başkan Ekrem Konaç karşılaşmayı seyirci arasında izledi.

Son 3 haftadır ligde istediği sonuçları alamayan Batman Petrolspor, Erbaspor ve Velimeşespor karşısında aldığı yenilgilerden sonra bu hafta da Şile Yıldızspor’a yenildi. Batman Yeni Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0–0 olarak kayıtlara geçti. İkinci yarıda kontrolü elden bırakan Petrolspor, 64. dakikada rakip takım oyuncusu Bertuğ Bayar’ın gölü ile 1–0 geriye düştü. Maçın son dakikasına kadar toparlanamayan Petrolspor, karşılaşmadan 1–0 mağlup ayrıldı.

HAKEMLER : Burak Güner*** Aydın Karsavuran*** Caner Kurt***

BATMAN PETROLSPOR : Bora Sevim** Kadir Turhan* Oğuz Yıldırım* (dk.77 Cenk Sarıtaş*) Celal Aras** (Dk. 46 Tugay Meşekoparan*)  Emre Aydın** Mehmet Bağlı** Mertcan Erdem** Muhammed Emel* Samed Kartal* (Dk, 65 Serhat Özyılmaz*) Mustafa Bedirhan Çelik* Mustafa Emre Can*

ŞİLE YILDIZSPOR : Erşen Çilingir*** Zafer Aydoğdu**** Furkan Külekçi** Aykut Taşkınfurat** Hasan Güvendik** Tahsin Hacımustafaoğlu** Furkan Tuşik** Burak Balaban, Yetkin Demir** Zekeriya Kacaroğlu** Bertuğ Bayar****

GOL : Dk. 64 Bertuğ Bayar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete