TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Silivri yeni park ve spor alanına kavuştu

Silivri Belediyesi tarafından Kumluk Mevki Tüten Sokak’ta yapılan Park ve Spor Alanı için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Hizmetlerimizi yeni doğan bebekten yaş almış büyüklerimize kadar herkesin huzurunu, mutluluğunu ve refahını düşünerek yapıyoruz” dedi.

Silivri yeni park ve spor alanına kavuştu
16-12-2023 13:21
Google News

Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Hizmetlerimizi yeni doğan bebekten yaş almış büyüklerimize kadar herkesin huzurunu, mutluluğunu ve refahını düşünerek yapıyoruz” dedi.

Silivri Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların keyifli vakit geçirebilecekleri ve sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Silivri Belediyesi tarafından Mimarsinan Mahallesi Kumluk Mevki Tüten Sokak’ta yapımı tamamlanan Park ve Spor Alanı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. 2.102 metrekare alan üzerine inşa edilen ve 827 metrekare yeşil alana sahip olan Tüten Sokak Park ve Spor Alanı ile bölgede yaşayan vatandaşlar; çocuk oyun alanı, spor aletleri, amfi tribün, kamelyalar, kent mobilyaları, spor sahaları ve dinlenme alanlarına kavuşmuş oldu. Tüten Sokak Park ve Spor Alanında oluşturulan etkinlik alanlarıyla vatandaşlar piknik ve doğum günü gibi özel organizasyonları da gerçekleştirebilecek.

CİVAŞ: “SAYMAKLA BİTİREMEYECEĞİM BİRÇOK TALEBİMİZ KARŞILANDI”

Törenin açılış konuşmasını yapan Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Ertan Civaş, “Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın öncülüğünde mahallemizde yapımı tamamlanan Tüten Sokak Parkımızın açılışında sizlerle bir aradayız. Sadece mahallemizde değil Silivri’mizin tüm mahallelerinde sorunlar birer birer çözülüyor. Mimarsinan Mahallesi’nin yıllardır ihmal edilen cadde ve sokakları asfaltlandı. Kaldırımlarımız ve aydınlatmalarımız yapıldı. Burada sayamayacağım birçok talebimiz karşılandı. Şahsım ve mahallem adına tüm hizmetleri için Silivri Belediyesi Başkanı Volkan Yılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete