GÜNDEM

ŞİMŞEK, BATMAN’DA NABIZ YOKLADI

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, incelemelerde bulunmak üzere Batman'a geldi.

ŞİMŞEK, BATMAN’DA NABIZ YOKLADI
02-04-2017 20:36
Google News

Havalimanında Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş tarafından karşılanan Şimşek, beraberindeki heyet ile Sason’a gitti.

SASON’DA KANAAT ÖNDERLERİYLE BULUŞTU

Sason’da köy ve mahalle muhtarları, STK ve kanaat önderleri ile buluşan Şimşek, 16 Nisan'ın bir parti veya şahıs meselesi değil, memleket meselesi olduğunu belirterek”16 Nisan bir parti bir şahıs meselesi değildir. Bu ülke ne zaman ki kesintisiz idare edildiyse ve güçlü hükümetler tarafından idare edildiyse, icraatlar yapılmıştır, yatırım yapılmıştır, sorunlar çözülmüştür. Değerli kardeşlerim gelin 16 Nisan'da evet deyin beş yıllık kesintisiz hükümetlerin önünü açın. Biz de hizmetkarlık yapalım. Hangi partiye oy veriyorsanız oy verin. Gönlünüz nerede ise orada olsun. Ama gelin 16 Nisan'da Türkiye’nin önünü açın” dedi.

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Batman’da hasta ziyaretlerinde bulunan Şimşek, daha sonra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş'u, Batıraman Kampüsünde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Üniversitenin yemekhanesinde öğrencilerle akşam yemeğinde buluşan Şimşek, öğrencilerle sohbet etti.

ESNAFI ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek, Vali Ahmet Deniz ile birlikte Batman Park AVM’de esnaf ziyaretine çıktı. Alışveriş merkezindeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Şimşek, temaslarının ardından özel uçakla ilimizden ayrıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete