EĞİTİM

SINAVDAN ÖĞRENCİLERE ROBOTİK ÇAĞRISI

Batman’ın ilk ve tek akademisyen destekli ve profesyonel robotik, kodlama, stem ve inovasyon sınıfı, Sınav Kolejinde açılıyor.

SINAVDAN ÖĞRENCİLERE ROBOTİK ÇAĞRISI
26-07-2021 15:00
BATMAN
Google News

ÖĞRENCİLERİ EĞİTİME DAVET EDİYORUZ

Merkezi Diyarbakır Dicle Teknokent’te olan ABRH robotik eğitim yazılım firması, Batman Sınav Koleji ile işbirliği yaparak Batman’da ilk kez alanında uzman akademisyenler eşliğinde robotik kodlama ve STEM konularında eğitimler verecek. Eğitim Direktörü  Dr. Öğr. Üyesi Yasin Sönmez, robotik ve kodlama eğitimleri ile öğrencilere 21'inci yüzyılın teknoloji ve inovasyon becerilerini kazandırmayı, analiz yapma, algoritmik düşünce ve matematiksel zekânın geliştirilmesi hedeflediklerini belirtirken “Diyarbakır'ın teknoloji üssü Teknokent'te robotik kodlama ve inovasyon sınıfını 2018 yılında açtık; üç yıldır Türkiye’nin çeşitli illerinde profesyonel eğitimler verdik ve 2021–2022 yılı sezonunda Sınav Koleji ile işbirliği yaparak Batman’da bu hizmeti tüm öğrencilere sunacağız. Tüm öğrencileri bu eğitime davet ediyoruz. Eğitimler üç ay sürecek” dedi.

EĞİTİMDE FARK YARATIYORUZ

Sınav Koleji Yöneticisi Muharrem Acar da “Bu yıl kolejimizdeki tüm eğitim kademelerindeki robotik kodlama eğitimlerini bu alanda profesyonel hizmet veren ve alanında ödüllü birçok başarısı bulunan ABRH Robotik Eğitim Yazılım ile işbirliği yaparak vererek eğitimde fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi. Eğitime katılmak isteyenlerin, 0533 219 43 80 whatsapp numarasıyla irtibata geçebileceği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete