EĞİTİM

SİNERJİ YENİ YERİNDE…

Fizyoterapistler Serkan Öner ve Numan Bozkurt’un ortaklığındaki Sinerji Sağlıklı Yaşam Merkezi, Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı Efa Vip Altındaki yeni yerinde “hizmete devam” dedi.

SİNERJİ YENİ YERİNDE…
29-07-2018 21:39
Google News

Yeni yerin açılış törenine AK Parti İl Başkanı Murat Güneştekin, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gülriz Kosbe, ASRİAD İl Başkanı Nihat İpekyüz, AK Parti Eski İl Başkanı Ömer El ve vatandaşlar katıldı.

“DAHA İYİ HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

Fizyoterapist Serkan Öner, daha iyi hizmet verebilmek için yeni yere taşındıklarını belirterek, “Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek için buraya taşındık. Mekânımız 300 metrekare alan üzerinde kurulu ve 3 katlıdır. Burada ortopedik, nöroloji, çocuk hastaları ve daha birçok hastalıkla birlikte fizik tedavi hastalarını kabul ediyoruz. Alternatif tıp tedavilerini de yapacağız. Ayrıca Batman’ın ilk pilates stüdyosunu kurduk ve aletli pilatesin deneme seanslarını ücretsiz uygulayacağız. Herkesi mekânımızı ziyaret etmeye bekliyoruz. Açılışa özel yüzde 20 indirim uyguluyoruz. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen hastalarımız Whatsap 0555 143 70 72 ve 0488 212 69 99 numaralı hattan bize ulaşabilir” dedi.  (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete