BEŞİRİ

SINIRA TAKILAN YOL

Kozluk ile Beşiri İlçelerinin kesiştiği noktada bulunan Koçaklar Köyüne bağlı Güvenircin Mezrasına ait köy yolunun 610 metrelik bölümünde asfalt çalışmaları bir türlü bitirilemiyor.

SINIRA TAKILAN YOL
21-12-2016 22:12
Google News

KOZLUK’A KADAR OLAN KISIM ASFALTLANDI AMA…

Güvercin Mezrasına Beşiri istikametinden gelen yolun Kozluk sınırına kadar olan kısmı asfaltlanırken, Kozluk tarafından gelen yolda ilçe sınırı köy çıkışında bittiği gerekçesiyle geriye kalan 610 metrelik kısım asfaltsız kaldı. Güvercin Köylülerinin, bugüne kadar Köye Hizmet Götürme Birliğine yaptığı başvurular ise sonuçsuz kaldı. Yetkililer, yolun 610 metrelik kısmının, kendi ilçe sınırları içerisinde olmadığını belirterek, asfaltlama çalışmaların bu nedenle yarıda kaldığını bildirdi.

KÖY, ÇAMURA SAPLANIYOR

610 metrelik yolun asfaltlanmaması nedeniyle kışın çamurdan, yazın da toz ve dumandan dolayı ulaşımda sıkıntı çektiklerini belirten köylüler, yollarının bir an önce asfaltlanması gerektiğini belirtiyor. Zengin petrol yataklarının bulunduğu Silivanka Bölgesi de Beşiri ve Kozluk Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin köy sınırıyla ilgili anlaşmazlığına takılan söz konusu sınırlar içerisinde yer alıyor. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete