ESNAF HABERLERİ

Şırdancı Mehmet’e düğün gibi açılış

Fenomen Şırdancı Mehmet Sur, Batman Gültepe Mahallesi köprülü kavşakta Şırdancı Mehmet Restoranını açtı.

Şırdancı Mehmet’e düğün gibi açılış
28-05-2022 20:09
29-05-2022 12:35
BATMAN
Google News

Ünlü İlahiyatçı Prof Dr. Nihat Hatipoğlu, televizyon programcısı Zahide Yetiş ve sosyal medyanın tanınmış fenomenlerinin katıldığı açılışta, kalabalıktan ötürü cadde trafiğe kapandı. Açılış etkinliğinde Batmanlılara seslenen Sunucu Zahide Yetiş, “Bu muhteşem açılışı unutma Batman. Gerçekten çok büyük ve güzel bir yer yapmışsınız. Sizinle Batman’da beraber olmak çok büyük bir onur. En çok izlenen yemeklerin sakatatlardan yapılan yemekler olduğunu biliyor musunuz? Mehmet şefim ile çok güzel yemekler yaptık. İşte o yemekleri artık burada tadacaksınız” dedi.

“BATMAN, HERŞEYİYLE GÜZEL”

Ünlü İlahiyatçı Prof Dr. Nihat Hatipoğlu ise Batmanlılarla buluşmasında “Benim memleketim Diyarbakır ama Siirt’te büyüdüm. Batman da o zamanlar Siirt'e bağlıydı. Şırdancı Mehmet kardeşimin Türkiye'nin muhtelif yerlerinin yanı sıra özellikle Güneydoğu’da da bu tür yatırımlarını görünce mutlu oluyoruz.  Batman'ın her şeyi güzel. İnsanı güzel, havası güzel, gelişmesi güzel.  Bu şekilde ticaret yapan kardeşlerimiz, evlatlarımız, zekâtlarını verirler, sadakalarını verirler, yardımcı olurlar, gönülleri engin insanlardır.  Allah hepsinin önünü açsın inşallah” dedi.

“BATMAN'A VEFA BORCUMU ÖDEDİM”

Açılışa katılanlara teşekkür eden Ünlü Şırdancı Mehmet Kur “Ben buraya iş yerimi açarak Batman'a vefa borcumu ödüyorum. Batmana hayırlı ve uğurlu olsun. Allah beni size karşı mahcup etmesin” dedi. Davul zurnalar eşliğinde açılan mekanda, konuklara şırdan ikram edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete