GÜNDEM

ŞİRKETLER, ARAÇLARA SİGORTA YAPMIYOR!

Şirketlerin, sigorta işlemlerinde araç sahiplerinden aldıkları fahiş fiyatların önüne geçmek için tavan fiyat uygulamasına geçildi. Tavan fiyat uygulamasına tepki gösteren sigorta şirketleri ise engel üstüne engel çıkarmaya başladı.

ŞİRKETLER, ARAÇLARA SİGORTA YAPMIYOR!
14-05-2017 21:36
Google News

BATMAN’A HUSUSİ UYGULAMALAR BAŞLATILDI

İddialara göre, sigorta şirketleri “kâr oranı düşünce sık sık kazalar meydana geldi, Batman gibi şehirlerde yüksek maliyet yaratılıyor” bahanelerini öne sürerek hasarlı araçlara trafik sigortası yapmıyor. Birçok şirket, sigortalanacak aracın üç boyutlu fotoğrafının çekilmesi zorunluluğunu Batman’a has bir uygulama olarak başlattı.

BAHANELER PEŞ PEŞE...

Kredi kartına taksiti kaldıran şirketlerin, bahaneleri ise bitmiyor. Çoğu kez Batman’da, araç sigortasını başlatmamak için araç sahiplerine “sistemde arıza var” ya da “yeni sisteme geçiş aşamasındayız” gibi bahaneler öne sürülerek araç sahipleri ve acenteler mağdur ediliyor. Acenteler, zorunlu trafik poliçelerine karşı çıkarılan engeller yüzünden işlerinin düştüğünü belirterek, mağduriyetini dile getiriyor. Şirketlerin türlü bahaneler öne sürdüğünü belirten Acente Sahipleri “Şirketler, özellikle hasarlı araçlara sigorta yapmamak için bin bir engel çıkarıyor. Müşterilerimize karşı zor durumda kalıyoruz” diyerek duruma tepki gösterdi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete