GÜNDEM

ŞİŞMAN, ZİYARETLERDE BULUNDU

Bir dizi inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Batman'a gelen TPAO Genel Müdürü Besim Şişman ve Yönetim Kurulu, Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın ile birlikte Vali Azmi Çelik'i ziyaret etti.

ŞİŞMAN,  ZİYARETLERDE BULUNDU
03-03-2015 17:01
Google News

TPAO çalışmaları hakkında Vali’ye bilgi veren Genel Müdür Şişman “Batman'da görev alan değerli Valimiz Azmi Çelik'in yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz” dedi.

UÇAR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TPAO Genel Müdürü Besim Şişman ve Batman Bölge Müdürü Gökhan Akın, geçtiğimiz ay yapılan kongre ile İl Başkanlığına seçilen Diyaettin Uçar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Daha sonra Birlik Vakfını ziyaret eden Şişman, Vakıf Başkanı Hamdullah Tüzün’den bilgi aldı.

SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra TPAO yerleşkesinde bulunan Güreş Merkezini ziyaret eden Şişman, şampiyon sporcuları tebrik etti. Amaçlarının Batmanlı çocuklara sosyal projeler kapsamında katkı sunmak olduğunu belirten Genel Müdür Besim Şişman “Son yıllarda Petrolspor’un salon sporlarında aldığı başarılar bizi sevindirmiştir. Yıllardır alt yapıya verdiğimiz önemin meyvelerini yavaş yavaş topluyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete