GÜNDEM

SİSTEM MAĞDURU KADIN

Muayene olmak için gittiği hastanede sisteme bilgileri yanlış girilen 44 yaşındaki kadın, sistem hatası yüzünden ilaçlarını günlerdir alamıyor.

SİSTEM MAĞDURU KADIN
06-07-2015 21:36
Google News

Bahçelievler Mahallesi Divan Caddesi 31 no’lu adreste 8 çocuğu ile ikamet eden 44 yaşındaki Hülya Kapar, rahatsızlığı nedeniyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine muayene olmaya gitti. Muayeneden sonra ilaçlarını almak üzere eczaneye giden Kapar, hastane kayıtlarında iş kazası geçirdiği ve yatış yaptığı için ilaçlarını alamayacağını öğrenince şok yaşadı. Herhangi bir işte çalışmadığını ve hiçbir hastanede yatarak tedavi görmediğini söyleyen Kapar, ilaçlarını alamadığı için mağdur olduğunu söyledi. Muayene olduğu hastaneye giderek bilgilerinin düzeltilmesini isteyen 8 çocuk annesi Kapar, yaptığı görüşmelerden de herhangi bir sonuç alamadı.

SİSTEMDEKİ HATA DÜZELTİLSİN

Yetkililere seslenerek hatanın düzeltilmesini isteyen Kapar “Muayene olduktan sonra hastaneden ayrıldım. Hiçbir şekilde yatış yapmadım. Zaten iş kazası da geçirmedim. Ev kadınıyım. Ama bilgilerimde iş kazası geçirdiğim yazıyor. Hastanede yatış yaptığım görüldüğü için ilaçlarımı da alamıyorum. Sistem hatasının düzeltilmesini istiyorum” dedi. Hülya Kapar’ın kızı Dilan Kapar da annesinin, ilaçlarını alamadığı için iyileşemediğini söyleyerek yetkililerin soruna çözüm bulmasını istedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete