GÜNDEM

SİTE MEZARLIĞINDA SEVİNDİREN ÇALIŞMA…

13 Haziran tarihli gazetemizde “Belediyeden Önemli İstek” başlığı ile yayımladığımız haberden sonra Belediye Yetkilileri harekete geçti.

SİTE MEZARLIĞINDA SEVİNDİREN ÇALIŞMA…
19-06-2017 20:51
Google News

Site Mezarlığında yakını bulunan vatandaşlar, seslerini gazetemiz aracılığı ile Belediyeye duyurdu. “Site Mezarlığını da Asri Mezarlık gibi Belediyenizin himaye ve denetimine alın” çağrılarından sonra sevindiren gelişme yaşandı. Batman Belediyesine bağlı ekipler, bakımsızlığı ile gündeme gelen Site Mezarlığında temizlik çalışmalarının startını verdi.

Özgürlük Bulvarı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) arkasında bulunan ve kentin en eski mezarlığı olarak bilinen Site Mezarlığında, temizlik ve ilaçlama yapılacağı açıklandı. Belediyeye teşekkürlerini ileten vatandaşlar “Yıllardır bu çalışmanın yapılmasını arzu ediyorduk. Mezarlıklarımız çalı ve kurumuş otlardan dolayı görünmüyordu. Çalışmaların başlamasına çok sevindik” dedi.

11 MEZARLIK, BAKIMDA

Ramazan Bayramı nedeniyle kentteki 11 mezarlıkta bakım yapıldığını açıklayan Batman Belediyesi “Yaklaşık 335 dönümlük alanda temizlik ve bakım çalışmaları yapılacak. 10 kişilik ekiple gerçekleştirilecek çalışma program dâhilinde her gün mezarlıklarda çalışma yapılacak” bilgisini paylaştı. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete