GÜNDEM

SİYAH-BEYAZLI GRUPTAN ÖĞRENCİLERE KIŞ YARDIMI

Beşiktaş’ın meşhur taraftarı Çarşı Grubu “paylaşıyoruz” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında topladığı yardımları öğrencilere dağıtıyor.

SİYAH-BEYAZLI GRUPTAN ÖĞRENCİLERE KIŞ YARDIMI
06-01-2016 21:43
Google News

Siyah-Beyazlı taraftar grubu Çarşı Batman Temsilciliği, köylerde ve merkez okullarında eğitim gören çocuklar için yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında işadamları ve sivil toplum kuruluşları ile hayırsever vatandaşlardan gelen kıyafet ve kırtasiye malzemelerini paketleyen Beşiktaş Taraftarları, topladığı yardımları köy okullarındaki öğrencileri ulaştırıyor.

Yardım kolilerini köy okullarında okuyan 300 öğrenciye ulaştıracaklarını belirten Çarşı Grubu Üyelerinden Mustafa Arı “İhtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimiz için kampanya başlattık. 300 öğrenciye yetecek kadar kıyafet, bot, mont, kırtasiye malzemesi, atkı bere, gömlek topladık. İlk dağıtımı Beşiri’de Hürriyet İlkokulu’nda gerçekleştirdik. Kozluk, Hasankeyf ve Sason’da da dağıtımlarımız olacak” dedi. Yardım töreninin ardından Çarşı Taraftar Grubu Gökhan Töre, öğrencilerle birlikte gol hareketi yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete