YAŞAM

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu

Batman’ın köklü ailelerinden Hamidi Ailesi mensuplarından İrfan Hamidi’nin öğretmen olan biricik kızı Rabia ile gazeteci M. Kemal Çelik’in avukat oğlu Emre Çelik, dünya evine girdi.

Siyaset ve iş dünyası bu düğünde buluştu
23-06-2023 14:10
23-06-2023 17:03
Google News

Güngör Palas’ta gerçekleşen görkemli düğün, siyaset, iş dünyası ve basın camiasını bir araya getirdi. genç çiftin nikah şahitliğini, 18. Dönem Batman Milletvekili Kudbettin Hamidi, 22. 23. ve 26. Dönem Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, 22 ve 23. Dönem Batman Milletvekili Faris Özdemir, Baro Başkanı Av. Erkan Şenses, Batman Belediyesi Eski Başkanı Hüseyin Kalkan, İş İnsanları Hayrettin Hamidi, Şerafettin Hamidi, Fahrettin Hamidi ve Bedrettin Çelik yaptı. Düğün töreninde geç saatlere kadar eğlenen konuklar, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR

Düğünde Hamidi ve Çelik aileleri, misafirlerle yakından ilgilendi. Düğüne gelen tüm davetlilere teşekkürlerini sunan Hamidi ve Çelik aileleri “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, sevincimizi paylaşan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete