SİYASET

SİYASETÇİLER BATMAN’DA HALKLA BULUŞACAK

Son süreçte bölgede yürütülen operasyonlar ve sokağa çıkma yasaklarını protesto etmek amacıyla Batman’a gelecek olan HDP, DBP ve KJA’lı yöneticiler, halkla buluşacak.

SİYASETÇİLER BATMAN’DA HALKLA BULUŞACAK
12-01-2016 20:23
Google News

Halkla Buluşma Toplantısı, Perşembe günü 11.00–15.00 saatleri arasında 16 Mayıs Şehir Stadyumunda, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, DBP Eş Genel Başkanı Kamuran Yüksek ve KJA Eş Sözcüsü Ayla Akat'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

DARBE ANAYASASININ ARAR HALE GELDİK

Etkinliğe ilişkin DBP Merkez İlçe’de düzenlenen bilgilendirme toplantısına Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, HDP İl Eş Başkanı Abdulbari Karaağaç, DBP Merkez İlçe Eş Başkanı Songül Korkmaz ve Basın Birimi Sorumlusu İdris Yayla katıldı. Toplantıda konuşan Milletvekili Mehmet Ali Aslan “Genel Başkanımızın da dediği gibi, şu anda Hükümet, darbe anayasasını bile uygulamıyor. Neredeyse bizi darbe anayasasını arar hale getirdiler. Darbe anayasasında infaz yoktur, bebeklerin, kadınların katledilmesi yoktur. Tankla, topla mahallelere girilmesi, 40 güne kadar süren sokağa çıkma yasakları yoktur. Çok demokratik olduğunu, Avrupa Birliğinin kapısını zorladığını söyleyen Hükümet, barbarca uygulamalara imza atıyor. Batı illerinden gelen yüzlerce insanla Şırnak’a gitmek istedik. Ben Midyatlıyım ama Midyat’a bile sokmadılar bizi. Bu süreçte halkla bütünleşmek için HDP, DBP ve KJA Sözcülerinin katılımıyla toplantı düzenleyeceğiz” dedi. Basın toplantısında konuşan DBP İl Eş Başkanı Songül Korkmaz da bütün Batmanlıları Perşembe günü düzenleyecekleri Halkla Buluşma Toplantısına davet ettiklerini belirtti. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete