GÜNDEM

“Siyasi partiden daha fazlası...”

AK Parti Genel Merkezi tarafından Batman’da 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları etkinliği tüm ilçelerde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

“Siyasi partiden daha fazlası...”
23-12-2022 17:00
23-12-2022 15:54
BATMAN
Google News

Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, MKYK Üyeleri Orhan Miroğlu, Burhan Kayatürk, Fatih Çiftçi,  Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Mardin Milletvekili Şeyhmus Dinçel, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve İl Koordinatörü Fikret Yeni katıldı.

“2023 SEÇİMLERİNE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Genel Başkan Yardımcısı Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Cumhurbaşkanı liderliğinde 2023 seçimlerine canla başla hazırlandıklarını belirterek, dünyanın küresel anlamda enerji, gıda ve ekonomik krizlerle sınandığını söyledi. Tüm bu krizlere rağmen Türkiye'nin, istikrarlı büyümesini devam ettirmekle beraber sabit gelirliyi korumak noktasında da gerekli tedbirleri aldığını söyleyen İleri “Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye’yi ayağa kaldırma noktasında kenetlenmiş olan Ak Parti, Bir siyasi parti olmanın ötesinde, Bir davadır, Bir harekettir” dedi.

Türkiye Yüzyılını inşa etmek noktasında da son derece kararlı olduklarını ifade eden İleri “Dış politikada Cumhurbaşkanımız tüm dünyanın hayranlıkla izlediği hamleleri hayata geçiriyor. Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda gerçeklikten kopuk, daha çok  6'lı masanın tüm ayaklarını bir şekilde mutlu etmeye odaklanmış, güçlendirilmiş parlamenter sistem adı altında aslında parlamenter sistemle ilgisi olmayan, uygulanabilme noktasında ise hiç şansı olmayan bir sistem üzerine ortaya koydukları anayasa önerisini takiben, ana muhalefetin düzenlediği ve yabancı danışmanın bizzat katılmak gereği bile hissetmediği toplantılarını izledik. Ortaya çıkan ucube görüntünün bir teknoloji gösterisi olarak tanımlanması ise ayrı bir traji-komik çıkış olarak hafızalarımızdaki yerini aldı. Bu muhalefet Türkiye'nin geldiği olgunluk seviyesine uzaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?