SPOR

“SİZ OLMADAN 1 EKSİĞİZ”

Batman Belediyesi Hentbol Takımı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

“SİZ OLMADAN 1 EKSİĞİZ”
27-03-2018 22:45
Google News

Altyapıya da büyük önem verilen takımda sporcular, şampiyonluk için yarışıyor. Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AksoyBaşkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Murat Şahin’in destekleriyle, Antrenör Secaettin Aydoğ nezaretinde çalışan sporcular, her hafta aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa koşuyor. Ligin bitimine 6 hafta kala süper lige çıkmayı büyük ölçüde garantileyen takımın sporcularını Hentbola Gönül Verenler köşemizde tanıtacağız. Bu hafta köşemizde Adnan Tayfur’u tanıtıyoruz..

-Adnan Tayfur, sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

“Aslen Batman Gercüşlüyüm. İlk ve orta öğrenimimi İstanbul’da tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunu bitirdim. Hentbol ile 2004 yılında Marmara Üniversitesi Spor Kulübü Alt Yapısında başladım. 2010 yılında B.B Ankaraspor’a transfer oldum. 4 yıl formasını giydiğim Ankaraspor ile Türkiye Şampiyonlukları yaşama fırsatı yakaladım. Aynı zamanda Yıldız, Genç, A Milli Takımlarda forma giyme şansı elde ettim”

-Batman’ı konuşalım biraz. Ne düşünüyorsunuz memleketinizle ilgili?

“Batman’ın güzelliklerini spora yansıtıp buraya gelen rakip oyuncuların Batman ile ilgili düşüncelerinin değiştiğini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Batman her zaman en iyi yerlerde olmayı hak eden bir il. Şehrin tanıtımında da tüm halkımıza büyük görev düşüyor”

-Takım şu anda hangi noktada?

“Bildiğiniz gibi bu hafta çok güzel bir mücadele ile süper lig biletini cebimize koyduk ve sırada şampiyonluk var. Biz bu yola çıkmadan önce kupayı Batman’a getirmek için söz verdik, bunu başarabilecek güçteyiz. Takım olarak inancımız, birbirimize güvenimiz tam. Çünkü bu şehir, bu halk, bu taraftar, bunu sonuna kadar hak ediyor”

-Batman Halkından istek ve beklentiniz var mı?

“Bu zamana kadar bizi hiç yalnız bırakmayan büyük yürekli taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz onların varlığı, desteği bize güç veriyor ve motive ediyor. Takımızın bu güzel atmosferine şampiyonluk ile taçlandırmak istiyoruz. Zorlu mücadelemizde tüm Batman Halkını maçlara davet ediyoruz. Biz sizsiz bir eksiğiz”

-En büyük hayaliniz nedir?

-Aktif sporculuk hayatımda ülkemizi uluslar arası temsil etmek ve ülke sporu adına katkı sağlamak ve yeni başarılı sporcularının kazanılmasında pay sahibi olmak beni onure eder. Tabi takım olarak şu anlık hayalimiz şampiyonluk. Daha sonra Süper Lig’de başarılı olmak ve batmanımızı Avrupa kupalarında görmek”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete