GÜNDEM

SOBALAR ALTUN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Havaların soğuması ile birlikte ısıtıcılar ve sobalar, tezgâhlardaki yerini aldı. Odan sobalar 100 ile 250 TL arasında, elektrikli sobalar ise 45 ile 115 TL arasında satışa çıktı.

SOBALAR ALTUN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
05-11-2015 19:56
Google News

Bankalar Caddesi’nde bulunan Altun Ticaret, soba satışlarına başladı. 15 yıldır bu işi yaptığını belirten Mehmet Emin, doğalgazla birlikte soba satışlarında düşüş yaşanacağını söyledi. Emin, açıklamasında “Doğalgaz, hemen hemen kentin tamamına doğalgaz bağlanıyor. Bu durum işlerimizi olumsuz etkiliyor. Ancak her şeye rağmen soba alışkanlığı olan vatandaşlar veya geliri düşük aileler soba satın alıyor.  İnsanlar sobalarını şimdiden alıp kurmanın telaşında. Her bütçeye göre soba çeşidimiz var. Genelde vatandaşlar kovalı sobaları tercih ediyor” ifadelerini kullandı.

SOBA ALAN VAATANDAŞLARIMIZI UYARIYORUZ...

Yaklaşan kış nedeniyle vatandaşlarımız şimdiden sobalarını aldığını söyleyen Mehmet Emin isimli esnaf “Vatandaşlarımız şimdiden soba almaya başladı. Biz de üstümüze düşen her görevi yapıyoruz. Soba alan insanları mutlaka bilgilendiriyoruz. Gecenin ilerleyen saatlerinde sobaya kömür ya da odun atmamaları tavsiyesinde bulunuyoruz, soba bacalarını mutlaka rutin olarak temizlemeleri gerektiğini söylüyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete