GÜNDEM

SODES bilgilendirmesi…

Sosyal Destek Programı (SODES) 2017 Yılı Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Vali Ahmet Deniz Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

SODES bilgilendirmesi…
05-12-2017 19:56
Google News

Toplantıya, Vali Deniz’in yanı sıra Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kurum yöneticileri ve ilimizde faaliyet yürüten derneklerin temsilcileri katıldı. Vali Deniz’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Kalkınma Bakanlığı’nca kabul edilen projelerin bilgilendirme sunumuyla devam etti. 
25 OKULUN PROJESİ KABUL EDİLDİ
Kalkınma Bakanlığı tarafından SODES programı kapsamında ilimizde 25 adet projenin kabul edildiğini ifade eden Vali Deniz,  “Projeleri gençlerimize, kadınlarımıza ve çocuklarımıza faydalı olacak şekilde gerçekleştirilmeliyiz. Projelerin uygulama süreçlerinde hassasiyet göstermeliyiz. Yetkililerin proje uygulama süreçlerini en iyi şekilde takip etmeleri gerekiyor. Ne kadar çok insanımıza ulaşabilirsek o kadar faydalı oluruz” dedi. Toplantı, Projeler Koordinasyon Merkezi yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme sunumunun ardından sona erdi. (Valilik Basın)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete