GÜNDEM

ŞOFÖRLERDEN SİTEM DOLU SÖZLER

Batman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Reşit Yaşar, duraksız taksicilerin sıkıntılarına çözüm bulunmasını istedi.

ŞOFÖRLERDEN SİTEM DOLU SÖZLER
15-11-2021 21:34
15-11-2021 21:35
BATMAN
Google News

Yaşar “Uzun süredir ticari taksi esnaf sorununu Belediye Yetkilileriyle görüşüyoruz. Ticari taksi plakası verilmesinden sonra taksici esnafına taksi kulübesi yapılması için büyük uğraş gösterdik, 7 adet taksi kulübesi yapıldı. Ama taksici esnafı tarafından yapılan hiçbir taksi kulübesine ruhsat verilmedi, ruhsat verilmediği gibi taksi kulübesi yapılmayan taksi duraklarının bekleme noktası olarak durduğu yerlerde taksi tabelaları da söküldü. Dörtyol Taksi Tabelası söküldü, Gold Taksi Durağı Tabelası söküldü. Adliye ve Araştırma Hastanesinin önünde yıllardır bekleyen taksici esnafını görmezden gelindi ve ihaleye çıkıldı. Bunlara rağmen üyelerimizi sağduyulu olmaya davet ettik. Bölgede en fazla yıllık ruhsat ücreti Batman’da. Sayın Valimizin bu sorunlara çözüm bulacağına inanıyoruz” dedi.

“2022'DE KESİN ADAY OLMAYACAĞIM”

Oda Başkanı Yaşar, 2021 seçimlerine ilişkin bilgi verirken “Var olan bu sıkıntının bize mal edilmesi beni üzdü. Umarım seçilecek kişiler daha iyi hizmet eder. Seçim 2022'de kesin aday olmayı düşünmüyorum. Aslında istifa etmeyi düşünüyordum ama seçim sürecine kadar beklemeyi uygun gördük. Belediye maalesef sıkıntılarımızı gidermedi. Bu durumda görevde durmanın anlamı yok. Benden sonra görev alacak arkadaşımıza da başarılar dilerim” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete