GÜNDEM

ŞOFÖRLERE, İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLECEK

Dicle Kalkınma Ajansı’na (DİKA) sunulan “Yol Güvenliği ve Hizmet Kalitesini Artırmak için Toplu Taşıma Araç Şoförlerine Yönelik Eğitim” projesi ile toplu taşıma şoförlerine iletişim eğitimi verilecek.

ŞOFÖRLERE, İLETİŞİM EĞİTİMİ VERİLECEK
12-05-2017 19:43
Google News

Batman Belediyesi tarafından DİKA’ya Teknik Destek Programı kapsamında sunulan “Yol Güvenliği ve Hizmet Kalitesini Artırmak için Toplu Taşıma Araç Şoförlerine Yönelik Eğitim” projesi başarılı bulunarak, destek almaya hak kazandı. Başarılı bulunan projenin sözleşmesi Mardin’de bulunan DİKA Genel Merkezinde Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ ile Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdulvahap Asma arasında imzalandı.

“DİYALOG SORUNLARI AZALACAK”

Teknik destek eğitimlerini yerel kalkınma kapasitesini artırmak amacıyla verdiklerini söyleyen DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, “Sürücülerin iletişim becerilerinin artması ile birlikte yolcularla yaşadıkları diyalog sorunları da azalacaktır. Toplu taşıma araçlarını kullanan Batman halkı kent içi ulaşımda belediye otobüslerini tercih edeceğinden, kentin yaşam standardı da yükselecektir. Sonuçta bu eğitim kent içi ulaşımda yaşanılan sorunlara proje ölçeğinde cevap verecektir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete