SPOR

Soft Cup, tenis tutkunlarını yarıştırdı

Batman’a, sporcu ve seyircilere unutulmaz bir tenis serüveni yaşatan Soft Ambalaj Tenis Cup Turnuvası sona erdi.

Soft Cup, tenis tutkunlarını yarıştırdı
05-06-2023 16:57
05-06-2023 16:58
Google News

29 Mayıs-4 Haziran’da Batman TPAO tenis kortlarında gerçekleşen turnuva, heyecanlı final maçlarıyla sona erdi.

İŞTE KAZANANLAR:

Kadınlar B kategorisinde 1’inci Sultan Uykur birinci, Yekbin Demir se ikinci oldu. Erkekler A kategorisinde Zülküf Polat birinci, Hasan Tekin ise ikinci oldu. Erkekler B kategorisinde Ahmet Kaya birinci, İkram Duman ise ikinci oldu. Genç kızlar Kategorisinde Naz Ortaboy birinci,  Meryem Yıldız ise ikinci oldu. Genç erkekler kategorisinde Yusuf Koç birinci, Ebubekir Çelikbilek ise ikinci oldu. Yıldız kızlar kategorisinde Zeynep Orgo birinci, Avjin Canpolat ise ikinci oldu. Yıldız erkek kategorisinde Erdem Demir birinci, Hamza Tok ise ikinci oldu.

Minik kızlar kategorisinde Beyza Özmen birinci, Rabia Sevim ise ikinci oldu. Minik erkekler kategorisinde Hüseyin Seven birinci, Umut Demir ise ikinci oldu.

Turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür eden Soft Ambalaj Tenis Cup Organizatörleri “Sporcu ve seyircilerin enerjisi ve tutkusu, etkinliğimize ayrı bir renk ve heyecan kattı. Maçlarınızda gösterdiğiniz performans ve fair-play ruhu, turnuvanın başarısını artıran önemli faktörler oldu” dedi.

Fikirzen Ajans ve Soft Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Kaya “Tabi ki, bu muhteşem etkinliğin gerçekleşmesindeki başarıda sponsorlarımızın büyük katkısı vardı. Fikirzen Ajans ve Soft Ambalaj ailesi olarak, spora olan desteğimiz ve sosyal sorumluluğumuzu bir kez daha göstermekten dolayı gururluyuz. Turnuvamızın kapanışıyla birlikte birçok unutulmaz anı geride bıraktık. TPAO Batman tenis kortlarında gerçekleşen maçlar, seyircileri ve tenis tutkunlarının bir araya gelmesine imkân sağladı. Her bir maçta, sporcuların birbirlerine olan saygısı ve dostlukları, turnuvanın ruhunu yansıttı. Bu turnuvanın gerçekleşmesine başta Batman tenisinin kıymetli hocalarına, sporculara, tenis tutkunlarına, seyircilere, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’e, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş’a ve medya temsilcilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kortlardaki rekabet ve dostluk, hafta boyunca tenis keyfi yaşatırken, hepimizin yüzünde bir gülümseme bıraktı” dedi. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete