GÜNDEM

SOĞUĞA KARŞI SIKMA MEYVE SUYU

Çarşı Mahallesi Eski Hal yanında bulunan Yonca Vitamin, kış aylarında vatandaşların C vitamini ihtiyacını karşılıyor.

SOĞUĞA KARŞI SIKMA MEYVE SUYU
03-02-2017 17:16
Google News

Özellikle kış aylarında bol C vitamini tüketilmesi gerektiğini belirten İşyeri Sahibi Sedat Alphan, elma, nar, portakal ve havuç sularının büyük ilgi gördüğünü söyledi. Soğuğa karşı karışık sıkma meyve tavsiye ettiklerini ifade eden Alphan “Vatandaşlarımız Yonca Vitamin’de dilediği meyveyi sıkarak suyunu içebilir. Elma, portakal, nar ve havuç suyunun yanında onlarca çeşit meyve suyumuz mevcuttur. Fiyatlarımız da oldukça uygundur. Kış aylarında gripten kurtulmak ya da gribe yakalanmamak için sıkma meyve sularını içsinler.

Doğal ve taze meyvelerden elde ettiğimiz içecek, lezzetiyle müşterilerimizden tam not almaktadır. Kış aylarında bol C vitamini tüketilerek enfeksiyonlara karşı vücut direncinin yükseltilmesi gerekiyor. Yonca Vitamin’de müşterilerimize şifalı ve sağlıklı içecekler ikram etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

TOST ÇEŞİTLERİ MEVCUT

İçeceklerin yanında lezzetli tostlar pişirdiklerini de ifade eden Alphan “Vatandaşlarımız sabah kahvaltısı ya da öğle yemeği için tost ikramlarımız oluyor. Burada karışık, sucuklu, kaşarlı ve yumurtalı tost bulunmaktadır. Müşterilerimiz içeceklerin yanında lezzetli tostlarımızda yiyebilir” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete