GÜNDEM

SOĞUK HAVADA 100 ÇOCUĞA FUTBOL EĞİTİMİ

SOĞUK HAVADA 100 ÇOCUĞA FUTBOL EĞİTİMİ

SOĞUK HAVADA 100 ÇOCUĞA FUTBOL EĞİTİMİ
20-01-2015 17:02
Google News

Batmanlı teknik direktörlerinden Hacı Güldalı ile Cüneyt Dabakoğlu, 19 Mayıs sentetik çim sahada haftanın 5 günü 100 minik çocuğa futbol eğitimi veriyor.

Halk Eğitim Merkezinin desteklediği kursa minik futbolcu adayları büyük ilgi gösteriyor. Kenar semtlerdeki çocuklara futbol eğitimi verdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Teknik Direktörler Hacı Güldalı ile Cüneyt Dabakoğlu “Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürlüklerimizin destekleriyle haftanın 5 günü miniklerimize futbol eğitimi veriyoruz. Sabah ve öğlen gruplarımızla futbolu A’dan Z’ye öğretiyor ve geleceğin yıldız adaylarını çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun için her gün programlı ve istekli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapımız eğitim almak isteyen tüm 8–16 yaş gruplarındaki çocuklara açıktır” dedi.

Hacı Güldalı ile Cüneyt Dabakoğlu, özellikle Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar ve Şube Müdürlerine ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Çöl ve Şube Müdürlerine teşekkür etti.

ÇOCUKLAR EŞOFMAN VE AYAKKABI İSTİYOR

Soğuk havada haftanın 5 günü eğitim gören çocukların acil olarak eşofman ve idman yapmak için birer krampona ihtiyaçlarının olduğunu belirten Hacı Güldalı ile Cüneyt Dabakoğlu “Havalar soğuk olduğu için eğitim gören çocuklarımı genellikle günlük ayakkabı ve giysileriyle idmana geliyor. Bu durum bizleri son derece üzüyor. Bütün çocuklarımız pırıl pırıl kenar semtlerde oturan dar gelirli ailelerin çocuklarıdır. Eşofman ve krampon alınması konusunda iş adamlarımız ve kurumsal firmalarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete