GÜNDEM

SOKAKLAR, VALİ ŞAHİN’İN DESTEĞİYLE RENKLENİYOR

Batman Belediyesi, sokakta sanat grubu olarak Kısmet Mahallesi’nde duvarları renklendiren mahalle kadınlarına ve gençlerine malzeme desteği sundu.

SOKAKLAR, VALİ ŞAHİN’İN DESTEĞİYLE RENKLENİYOR
29-12-2020 18:58
Google News


BİREYSEL ETKİNLİK, GÜN BE GÜN BÜYÜDÜ
Batman’da usta öğreticilik yapan Yıldız Tüzer, ikamet ettiği Kısmet Mahallesi’nde ev ve işyerlerinin duvarlarını boyayarak, mahallesine renk kattı. Yıldız Tüzer’in etkinliğine, mahalledeki kadınlar ve gençler de gün be gün katılmaya başladı. Yıldız Tüzer’in sokakta sanat etkinliğine Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin de destek verdi. 

VALİ’NİN TALİMATI ÜZERİNE BOYA VE MALZEME DESTEĞİ VERİLDİ
Vali Şahin’in talimatı üzerine Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Kısmet Mahallesi’nde sokakları boyayan ekibe boya ve malzeme desteği sundu. Boya ve fırça desteğinden dolayı Batman Valisi Hulusi Şahin’e teşekkürlerini ileten Yıldız Tüzer “Batman Valimiz ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Hulusi Şahin’in de desteğiyle sokaklarımızı renklendirmeye devam ediyoruz. Boya ve malzemelerimiz, Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Eldar İbrahimov’un desteğiyle tarafımıza ulaştırıldı. Batman Sokak Sanatı Derneğini kurduk. Dernek çatısı altında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımıza desteği olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete