GÜNDEM

SOKAKLARA 150 BİN TON ASFALT DÖŞENDİ

Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında asfalt, yol açma, kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

SOKAKLARA 150 BİN TON ASFALT DÖŞENDİ
27-07-2015 18:26
Google News

Çok sayıda ekiple kentin birçok yerinde eş zamanlı asfalt çalışması yürüttüklerini dile getiren Eş Başkanlar Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, kısa süre içinde kentte 150 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini ve 220 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini söyledi.

Seyitler Mahallesi, Bayındır Mahallesi, Petrol Mahallesi ve Petrol Mahallesi’ndeki cadde ve bulvarlarda yol yapım ve yol açma çalışmalarını sürdüren ekipler, 19 Mayıs, Beşevler, Hilal, GAP, Çamlıtepe ve Belde Mahalleleri’nde de asfalt serim ve yama çalışmalarını yürütüyor. Bağlar, GAP ve Korik Mahalleleri’nde ise kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Eş Başkanlar Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, ekiplerin özverili çabası sayesinde kısa süre içinde kentte 150 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini ve 220 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini söyledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete