EĞİTİM

SOMALİ’DE BATMANLI DOKTOR

Somali’nin Başkenti Mogadişu’da bulunan Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevini Batmanlı Doktor Osman Yılmaz üstleniyor.

SOMALİ’DE BATMANLI DOKTOR
17-01-2018 20:21
Google News

2015 yılında Türkiye tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da yapılan Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne Batmanlı Doktor Osman Yılmaz getirildi. 2018 yılının ilk ayında göreve başlayan Doktor Yılmaz’ın kariyeri göz kamaştırıyor.

OSMAN YILMAZ KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü bitiren Doktor Yılmaz, daha sonra Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü-Lisans ve Gaziantep Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans eğitimlerini tamamladı. Kamu Hastaneleri bünyesinde Uzmanlık, Müdür Yardımcılığı ve İdari ve Mali Hizmetler Başkanlığı görevlerinde bulunan Doktor Yılmaz, Gaziantep Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları hastanesindeki kadro görevindeyken, 1 Ocak tarihinden itibaren Somali’nin Başkenti Mogadişu’da bulunan Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin İdari ve Mali İşler Müdürlüğü görevine getirildi. Evli ve 4 çocuk babası olan Doktor Yılmaz, iyi derecede İngilizce biliyor. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete