HALKIN SESİ

SON SÖZ SENDE

SON SÖZ SENDE

SON SÖZ SENDE
25-10-2017 17:24
Google News

Bülent Bademci (İşçi)

5 yıldır oto yıkama sektöründe çalışıyorum. Oto yıkama işi sanıldığı gibi kolay bir iş değildir. Yazın ayrı bir dert kışın ise ayrı bir dert. İşimizi elimizden geldiği kadarıyla iyi yapmaya çalışıyoruz. Son bir iki aydır Batman’da süren altyapı çalışmaları sayesinde işlerimizde biraz artış meydana geldi. Araçlar çalışmalar esnasında aşırı derecede kirlenmektedir. Bu yüzde araçlarını yıkamak isteyen müşterilerin tek uğrak noktası olmuş durumundayız. İşimizi iyi yaptığımız için genellikle en çok tercih edilen yıkamalardan biri olduk. Biz müşteri memnuniyetini esaslan bir yıkamayız. Bu işletmede çalışan bütün personel arkadaşlarımızda bu bilinçle işini yapmaktadır.

 

 

Hamza Dinçer (Öğrenci)

Lise öğrencisiyim. Batman’da bulunan öğrenciler için sosyal aktivitelerin çoğalması gerektiğini düşünüyorum. Yıl içerisinde 3-4 kapsamlı aktivite ile öğrencilerin dersler konusunda ki motivasyonu da artış yaşanacağını düşünüyorum. Çünkü yıl içerisinde dersler bunaltıyor bizleri. Onun için yetkililerin ve okul müdürlerinin bu konuda hassasiyet gösterip aktivite konusunda çalışma yapmalarını istiyoruz. Tıpkı üniversitelerde olduğu gibi lise öğrencileri için de bahar şenlikleri olsun konserler olsun organize edilmelidir. Aktivite konusunda dışarıda yüz öğrenciye sorsanız 99’u aktivitelerin yetersizliğinden der yakınacaktır. Önümüzdeki yıllarda bari bu sorunun çözülmesi temennisinde bulunuyoruz.

Adnan Adanır (Esnaf)

Kentsel dönüşümü yapabilecek olan da belediyedir. Belediye bunu halkıyla oturup konuşacak, vatandaşı çağıracak. Ve yukarı Kozluk ile ilgili olarak da halk şunu görecek, yani benim yerel yönetimim, benim belediyem, Kaymakamım bu yukarı Kozluk’u kaderine terk etmedi. Buna kanaat getirdikten sonra elbette ki bu halk kör değil. Tabi öyle bir talep olması halkı sevindirir muhakkak. Yıkık binaları en azından kentsel dönüşüm ile birlikte farklı bir hale büründürmek elbette ki bu halkın talebidir. Yani onlardan aldığımız genel kanaatler bu şeklidedir. Öyle bir girişim olmasını istiyoruz. Son olarak bu halkın taleplerine bu esnafın sıkıntılarına yetkililerin duyarlı olmalarını, onların buna çözüm üretmelerini ve bu halkın içerisinde oturup bu halkın sorunlarına ciddi mana da projelerle yaklaşıp sıkıntıları giderme noktasında gereken adımları atmalarını istiyoruz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?