HALKIN SESİ

SON SÖZ SENDE

SON SÖZ SENDE

SON SÖZ SENDE
05-11-2017 21:20
Google News

Kenan Mutlu (Çiftçi)


Belediye Başkanımızın aşırı derecede korunması kentin imajı konusunda bir eksiklik olarak görüyorum. Belediye Başkanın halkın içinde rahatça dolaşmasına engel olacak pek bir şeyin olmadığına inanıyorum. Çünkü Batmanlılar Belediye Başkanımızı oldukça iyi benimsedi. Birde Belediye önüne konulan beton bariyerler, hem trafiği aksatıyor hem de belediyeye kötü bir izlenim bırakmasına neden oluyor. En kısa samanda beton bariyerlerinin kalkması gerektiğini düşünüyorum. Belediyenin uyguladığı hizmet politikası hakkında konuşursak, kısa sürede yapılan bazı hizmetler vatandaşlarda oldukça iyi bir izlenim bırakmasına yetti. Umarım bu hep böyle devam eder ve Belediyecilik anlamında kentimiz layık olduğu güzel hizmetleri görür.


Kadir Öncü (Esnaf)


Batman Petrolspor’un bu yılda gösterdiği performans bir taraftar olarak bir Batmanlı olarak oldukça sevindirdi bizi. Özellikle Türkiye Kupasında gösterdikleri azim ve hırsın yanı sıra alınan sonuçlar taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Kulübün yeni yönetimi özerlikle şeffaflık ilkesi doğrultusunda hareket ettiğini görüyoruz. Zaten olması gereken de budur. Şimdi Türkiye Kupasında 5. turda Konya spor ile karşılaşacağız. Sonu. Ne olursa olsun gönlümüzün şampiyonu Petrolspor olacak. İnanıyorum ki Konya spor engelini aşacağız. Ve Türkiye’nin her yerinde takımımız konuşulacak. Biz taraftarlara düşende gidip takımızı en iyi şekilde desteklememizdir. Şimdiden ilimizin sevdası olan takımımıza başarılar diliyorum.

 

M. Emin Akkurt (Esnaf)


Günümüz dünyası nasıl değişmişse bu dünyada yaşayan insanlarda bir o kadar değişmiştir. Özellikle yeni nesillerde yetişme ortamları ve teknolojinin verdiği imkânlar doğrultusunda hiç de iyi yetişmiyorlar. İnsanlar arasında ne saygı ne sevgi hiçbir şey kalmamış. Dürüstlük ise insanlar arasında bulunmayan en önemli durumdur. Birbirini çekememe, kıskanma, kandırma, kazık atma iyi niyeti kötüye kullanma gibi davranışlar insanlık arasında artan olumsuzlukların başında yer alıyor. Kısacası insanım diyen herkesi insanlığa davet ediyorum. Ve en önemlisi de ailelerin çocuklarını daha iyi yetiştirmelerini arzuluyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete