SPOR

SON TRANSFER FURKAN SAKİ...

3. Lig temsilcimiz Petrolspor, İstanbulspor’dan Stoper oyuncusu Furkan Saki ile sözleşeme imzalayarak 14. ve son transferini gerçekleştirdi.

SON TRANSFER FURKAN SAKİ...
29-07-2018 20:53
Google News

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Petrolspor, İstanbulspor forması giyen Stoper mevkisinde forma giyen Furkan Saki’yi kadrosuna kattı. 3. lig 1. grupta Batmanı temsil edecek olan Petrolspor kadrosunu güçlendirirken, kamp dönemi içerisinde 14. ve son transferini gerçekleştirdi.

Petrolspor As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “ Teknik Direktörümüz Mehmet Ak’ın raporları doğrultusunda kontenjan olmayan bir oyuncu transfer ettik. Son transferimizi İstanbulspor’dan Furkan Saki’yi alarak noktaladık. Yaptığımız transferlerle kadromuz güçlendi. Yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Lig maçlarının başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

2.ETAP KAMP PAZAR GÜNÜ BİTİYOR

Yeni sezona Batman’da başlayan kırmızı beyazlı ekip, 23 Temmuz’da başladığı Erzurum kampı 5 Ağustos’ta bitiriyor. Futbolculara verilecek 3 günlük iznin ardından 8 Ağustos’ta yine Erzurum’da toplanacak olan takım 20 Ağustos’a kadar Erzurum’da çalışıp hazırlık maçları oynayacak. Erzurum kampında futbolculara kondisyon yükleyen Petrolspor Teknik Ekibi 4 Ağustos Cumartesi günü ilk hazırlık maçını oynayacak. Hazırlık maçını oynayacağı takım önümüzdeki gün belli olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete