GÜNDEM

SONER’E, SÜRPRİZ KARŞILAMA…

Arkadaşları, Lenfoma Hastası Soner Yeşilyurt’a moral vermek için sürpriz bir program düzenledi.

SONER’E, SÜRPRİZ KARŞILAMA…
26-04-2018 22:11
Google News

SONER İÇİN SAÇLARINI KAZITTILAR

5 ay önce Lenfoma hastalığına yakalanan 15 yaşındaki Soner Yeşilyurt, tedavi için ailesiyle birlikte Ankara’ya gitti. Orada kaldığı süre boyunca arkadaşları, saçlarını kazıtarak Soner’e moral vermeye çalıştı.

SÜPRİZ KARŞILAMA

Arkadaşları, 5 aylık tedavi sürecinin ardından, doktorundan izin alarak Batman’a gelen Soner’e sürpriz bir karşılama hazırladı. Öğretmenleri Kenan Kara, Gülşah Gökmen, Cahit Dadak ve okul öğrencilerinden oluşan grup, piknik etkinliği organize etti. TP Kristal Park’ta yemekler yendi, şarkılar söylendi. Ortaokul Öğrencisi Soner, sürpriz karşılama karşısında duygulu anlar yaşadı.  Türkçe Öğretmeni Kara, “8.sınıf öğrencimiz Soner için buradayız. 5 ay önce Lenfoma hastalığına yakalandı. Tedavi için Ankara’ya gitti. Tedavisine ara verip Batman’a geldi. Arkadaşları da ona sürpriz yapmak istedi. Soner’in,Lenfoma hastalığını yenip, aramıza döneceğine inanıyoruz” dedi.

"BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

TP Kristal Parkta, öğrencilere yemek organizasyonu düzenleyen anne Melahat Tekin Kavak ve baba Özcan Kavak, "Tedavi süresince bizi yalnız bırakmayan başta Sayın Ramazan Bozkurt'a, öğretmenlerden Gülşah Gökmen, Kenan Kara, Hilal Çetin, Cahit Dadak, diğer öğretmenlerimize, 8-A ve 8-B öğrencierine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?