GÜNDEM

SONSÖZ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Gazetemiz Batman Sonsöz’ün yazar ve çalışanları, kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

SONSÖZ AİLESİ KAHVALTIDA BULUŞTU
28-11-2021 16:00
28-11-2021 16:17
BATMAN
Google News

Gazetemiz Sonsöz’de yazar ve muhabirler arasındaki dayanışmayı arttırmak ve gazetede yapılacak çalışmaların değerlendirmesini yapmak üzere kahvaltılı toplantı düzenlendi.

YAZAR VE MUHABİRLERİMİZ BİR ARAYA GELDİ

Artuk Bey Kafe’de düzenlenen toplantıya Gazetemizin Sahibi Ercan Atay, Baş Yazarımız Recep Kavuş, Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan, Yazarlarımız Ubeydullah Baş, Gül Mirkan, Faysal Yaman, Ekrem Işık, Saadet Demir, Selim Toprak, Aytekin Alptekin, Sporda Sonsöz Bizde Ekibi Hakan Tufan, Harun Katmaz ve Hasan Göker, Seslendirme Editörümüz Emine Sevgi Demir, Sosyal Medya Sorumlumuz Emin Şık, İnternet Editörümüz Seyithan Çetin ve Yusuf Kavak, Muhabirlerimiz Bayram Ayhan ve İzzettin Ete, Tasarımcılarımız Mehmet Fatih Efe ve Hüseyin Çelik’in katıldı. Toplantıda, aramızdan ayrılan yazarlarımız Şehmus Temiz ve Mehmet Ekmen için dua okundu.

YENİ DÖNEM HEDEFLER ELE ALINDI

Toplantıda Sonsöz Gazetesi ve Sonsöz Web TV’ye ilişkin yeni yol haritası çizildi. Youtube’de yer alan Sonsöz Web TV’de yeni dönemde yapılacak canlı yayın programlarına ilişkin kararlar alındı. Gazetemizin Sahibi Ercan Atay, Sonsöz’ün iyi seviyeye gelmesinde emeği geçen tüm yazar ve çalışanlara teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete