SAĞLIK

SONSÖZ’DEN ANLAMLI BAĞIŞ

Gazetemiz yazarlarından Fatih Erdoğan’ın girişimleri sonucu gecesini gündüzüne katarak korona virüsle mücadele eden sağlık emekçilerine 40 adet siperli maske hediye etti.

SONSÖZ’DEN ANLAMLI BAĞIŞ
13-04-2020 01:43
Google News

 

Güncel yazıları ile gazetemizde köşe yazıları yazan Fatih Erdoğan, Batman’daki sağlık emekçileri için bir firmadan siperli maske istedi. Erdoğan’ın talebi üzerine ilgili firma, Batman’a 40 adet siperli maske gönderdi. Gazetemiz Sahibi Ercan Atay ve Yazarımız Fatih Erdoğan, siperli maskeleri, korona virüs salgını nedeniyle yoğun emek harcayan sağlık emekçilerine ulaştırılmak İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu’ya teslim etti. Hastanın nefes, öksürme ve hapşırma ihtimaline karşı doktor ve hemşirelerin yüzünü temastan koruyan siperli maskelerden ötürü gazetemize teşekkür eden Pamukçu, bu zorlu süreçte dayanışma gösterilmesinin önemli olduğunu belirtti.

Yazarımız Fatih Erdoğan “Sağlık personellerimiz virüsle mücadelede canla başla mücadele ediyor. Biz de bir nebze katkıda bulunmak için siperli maske bağışında bulunduk. İnşallah ülke olarak en az hasarla bu virüsü yeneceğiz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete