GÜNDEM

Sonsöz’den arbanelerle kan bağışı

Sonsöz Gazetesi ve Web TV, farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Ramazan Ayında kan stoklarının azaldığı yönündeki çağrıyla harekete geçen Sonsöz, yazar kadrosu ve okurlarıyla birlikte arbaneler eşliğinde Atatürk Parkına gelerek Kızılay’a kan bağışı yaptı.

Sonsöz’den arbanelerle kan bağışı
17-04-2022 14:16
22-04-2022 11:52
BATMAN
Google News

SONSÖZ DE KAN BAĞIŞI ZİNCİRİNİN BİR HALKASI OLDU

Gazetemiz Sonsöz, fidan dikme, çöp toplama, sokak hayvanlarını besleme, kadınlara ve engellilere yönelik farkındalık etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Sonsöz, Ramazan Ayında kan stoklarının azalması ve Batman Valisi Hulusi Şahin’in duyarlı kesimlere meydan okumasıyla başlayan kan bağışı zincirine katıldı. Muhabir ve yazar kadrosu ile Cumartesi Akşamı Atatürk Parkında kan vermeye gideceğini duyuran Sonsöz, okur ve takipçilerine de çağrı yaptı.

OKUR VE TAKİPÇİLERİMİZ ÇAĞRIMIZA YANITSIZ KALMADI

Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya ve Kulüp Üyesi Sporcular, Batman İlkokulu Eğitimcilerinden Rıza Ekinci ve meslektaşları, yazarlarımız Ubeydullah Baş, Hakan Tufan, Selim Toprak, Gül Mirkan Erin ve Eğitimci Eşi Mustafa Erin, Kültür Mahallesi Muhtarı İlyas Tezdiğ, Batman Üniversitesi Genç Ofis Lideri Zozan Algan ve Gençlik Liderleri, Tempo Çağrı Merkezi Personeli Uğur Demir ve çalışma arkadaşları, Sonsöz’ün instagram ve youtube takipçileri, yerel basın mensuplarından oluşan kalabalık gruplar, Sonsöz’ün çağrısıyla parka gelerek kan bağışı yaptı.

ARBANELER ÇALDI, SONSÖZ KAN VERDİ

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay ve Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan’ın davetiyle gerçekleşen etkinlikte arbaneler çaldı, katılımcılar halaylar eşliğinde kan vermeye gitti. Kızılay Başkanı Davut Okçu ve Başkan Yardımcısı Şirin Temiz, katılımcılara teşekkür etti.  (Seyithan Çetin)

Batman Sonsöz kan verme

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
9 Mayıs 2024 e-gazete