GÜNDEM

SONSÖZ’DEN MUHTEŞEM ETKİNLİK

Gazetemiz Sonsöz, ağaçlandırma seferberliği kapsamında saat 11.11’de Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü Hatıra Ormanı’nda 300 adet fidanı toprakla buluşturdu. Muhteşem etkinlikte renkli görüntüler oluştu.

SONSÖZ’DEN MUHTEŞEM ETKİNLİK
11-11-2021 17:34
12-11-2021 10:00
Google News

SONSÖZ HATIRA ORMANINA DA FİDANLARIMIZI DİKMİŞTİK

Her yıl 11 Kasım Günü Saat 11.11’de yurt geneli eşzamanlı düzenlenen ağaçlandırma etkinliğinde okur ve takipçilerinin desteğiyle fidanları toprakla buluşturan Gazetemiz Sonsöz, bu yıl da sahadaydı. Batman Üniversitesi Batıraman Kampüsü’nde bulunan Sonsöz Hatıra Ormanı’nda gerçekleştirdiğimiz fidan dikme etkinliğimizi bu yıl da devam ettirdik.

OTOBÜSLER, DAHA YEŞİL BİR BATMAN İÇİN SEFER YAPTI

Batıraman Kampüsü Sera Alanında fidan dikim etkinliği için okur ve yazarlarımızla bir araya geldik. Etkinliğe katılanlar, Belediye ve TPAO otobüsleriyle hatıra ormanına taşındı.

‘BENİM DE DİKİLİ BİR FİDANIM OLSUN’ DİYEN HERKES, ORADAYDI

TUMED, Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Yönetimi, Batman Çevre Gönülleri Derneği, Bir Kalp Bin Umut Derneği, Vakıfbank İlkokulu, Yenişehir Ortaokulu, Batman TED Koleji, Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Seyit Bilal Öğrenci Yurdu, ODTÜ’lü Hocalar Kurs Merkezi, Batman Üniversitesi Öğrencileri, Batukamp, Batman Çevre Gönülleri Derneği Genç Tema Topluluğu, Ombudsman Topluluğu, Petrol Mühendisleri Topluluğu, Toplum Gönüllüleri Topluluğu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Topluluğu, Uluslararası Gençlik Topluluğu’nun eşlik ettiği etkinlikte 300 adet fidan, toprak ve can suyu ile buluştu. Gençlik Spor Müdürlüğü, TEMA gibi kurumların da ekipleri fidan dikimi için sahadaydı.

DİKİLEN FİDANLARIN ÖNÜNDE KİTAP OKUDUK

Batman İl Mili Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın gönderdiği kitaplar, fidan diken öğrencilere dağıtıldı. Çocuklar, diktikleri fidanın başında kitap okudu. Fernas’ın Lavi Fabrikasından gönderilen meyve suları da fidan diken gruplara dağıtıldı.

HERŞEY DAHA YEŞİL BİR BATMAN İÇİN

‘Benim de dikili bir ağacım olsun’ diyen doğaseverlerin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlikte, renkli görüntüler oluştu. Yeşil fakiri Batman’da geleceğe nefes olmak ve daha yeşil bir gelecek var etmek amacıyla başlatılan mücadelede var olmaya devam ederken, bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz.

HABERİN TÜM FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLA    

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete