SİYASET

SONSÖZ GÜNDEMLEŞTİRDİ, ULAŞTIRMA BAKANI SÖZ VERDİ

Son 2 yıldır Batman-Diyarbakır yolunda aktif halde kullanılan demiryolu hattının, ucuz ve güvenli ulaşım tercihi olan raylı sisteme dönüştürülmesi için yürüttüğümüz kampanyalar olumlu sonuç vermeye başladı.

SONSÖZ GÜNDEMLEŞTİRDİ, ULAŞTIRMA BAKANI SÖZ VERDİ
21-06-2020 22:50
Google News

 

2 YILDIR ANKETLER YAPIP, İMZALAR TOPLUYORDUK
Batman-Diyarbakır tren hattının raylı sisteme dönüştürülerek, hızlı ve güvenli ulaşım hizmeti sağlanması, Diyarbakır-Batman arası memur, öğrenci ve hasta vatandaşların ulaşımının rahatlatılması amacıyla 2 yıldır yürüttüğümüz kampanyalardan olumlu sonuçlar almaya başladık. Kampanya kapsamında yaptığımız haberler, anketler ve topladığımız 20 bine yakın imza ile raybüs talebimizi Batman Gündemine oturtmayı başardık. Yetkili ve ilgililerin de gündemine giren raybüs konusunda olumlu gelişmeler yaşanmaya başlandı.

RAYBÜS, ARTIK BAKANLARIN GÜNDEMİNDE
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, raybüs talebimizi Batman ziyareti sırasında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaislamoğlu’na ileterek destek istedi.

BAKAN SÖZ VERDİ

Özdemir, raybüs ulaşımı ile Batman-Diyarbakır hattında rahatlama yaşanacağı, karayolunda kazaların azalacağı, Batman ve Diyarbakır Halkında olumlu karşılık bulacağını belirtti. Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve AK Parti İl Başkanı Akif Gür’le bir araya gelen Bakan Karaislamoğlu, raybüs hattına yönelik çalışmaların yürütüleceğine dair söz verdi.

VEKİL ÖZDEMİR, MÜJDEYİ BÖYLE DUYURDU

AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, “Batman’da ağırladığımız Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’dan Raybüs için söz aldık. Batman’ımıza hayırlı olsun” 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete