GÜNDEM

Sonsöz kutlanıyor-2

2 Haziran 2014 tarihinden bu yana Batman’da ilkeli ve tarafsız yayım yapan halkın gazetesi Batman Sonsöz Gazetesi, 9.yılını kutluyor.

Sonsöz kutlanıyor-2
05-06-2022 13:18
05-06-2022 13:30
BATMAN
Google News

Sonsöz Gazetesi İlkeli, ortalama toplum vicdanını yansıtan, objektif ve tarafsız bir çizgide yayınlar yaparak, medyanın gücünü Batman’ın ve Batmanlıların faydasına olacak şekilde kullanmanızdan dolayı kutlar, 9. yayın yılınızda başarılar dilerim.

Ziver Özdemir

Ak Parti Batman Milletvekili

* * *

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kurulduğu günden bugüne, dürüst ve tarafsız haberciliği ilke

edinen ve Batman Halkının doğru habere ulaşmasında önemli bir kaynak olan gazetenizin 9.

kuruluş yıldönümünü kutlar, yayın hayatının uzun ömürlü olmasını dilerim.

Prof. Dr. İdris DEMİR

Batman Üniversitesi Rektörü

* * *

Sayın Ercan ATAY

İlimizde günlük olarak yayınlanan tarafsız ve ilkeli haberciliği ile gündem oluşturan Batman Sonsöz Gazetesinin 9. Yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, nice başarılı yayın yılı dilerim.

Mustafa Demir

TPAO Batman Bölge Müdürü

* * *

Haktan yana ve halkın yanında ilkeli gazetecilik çizginizin devamını dilerim. Ercan Atay ve Ekibine başarılar dilerim.

Cuma DİŞİKIRIK

Eğitim Uzmanı-İş İnsanı

* * *

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz sahibi Batman Sonsöz Gazetesinin 9. Kuruluş yıldönümünü kutlar, Gazete yönetimine ve tüm çalışanlarına başarılı nice yıllar diliyorum.

Mehmet AYDIN

Tarım ve Orman İl Müdürü

* * *

Yeni yayın yılınız kutlu olsun Tarafsız, ilkeli ve tutarlı yayın politikası ile şehrimize hizmet sağlayan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 9’ncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor, İmtiyaz sahibi Ercan Atay başta olmak üzere tüm gazete çalışanlarına yeni yayın döneminde başarılar diliyorum.

Melik MÜJDECİ

Deva Partisi Batman İl Başkanı

* * *

Değeli Batman Sonsöz Gazetesi Ailesi, 9. kuruluş yıldönümünüzü tebrik ederim. Yayın politikasını beğendiğim bir gazetecilik… Emeği geçenleri kutlarım.

Emrullah BARDAKÇI

İş İnsanı

* * *

Engellinin yanında yer alan, gözümüz ve kulağımız olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, gazetede emeği geçen yazar ve muhabir kadrosunu kutlarız. Nice yıllar…

Batman Engelliler Spor Kulübü

* * *

Halkın ve haklının yanında olmak büyük erdemdir. Gerçek gazetecilik bunu gerektirir. Nice yıllar dilerim.

Hasan ARGÜNAĞA

Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı

* * *

9.kuruluş yıldönümünde Batman Sonsöz Gazetesini kutlar, emeği geçenleri tebrik ederken başarılarının devamını dilerim. Nice yıllara...

Recep OKUYUCU

* * *

Batman Sonsöz Gazetesine 9. kuruluş yıldönümünde başarılar diler, ilkeli haberciliğinden ötürü teşekkürlerimi sunarım.

Muhyeddin BEYCA

Gazeteci

* * *

Değerli Batman Sonsöz Gazetesi Ailesi; İlkeli ve tarafsız haberciliğinizden ötürü tebrik ederim. 9.yılınız hayırlı olsun nice başarılı yıllara...

Savcı KIYANÇ

* * *

Halkın bilgilendirilmesi konusunda doğru şeffaf ve objektif habercilikte 9. yılınızı kutlar, tebrik eder nice başarılara...

Hikmet DURUŞ

CHP il genel sekreteri

* * *

Nice yıllara Batman Basını’nın değerli gazetesi. Yazar ve muhabir kadronuzu tebrik ederim.

İlyas ATAŞ

* * *

Batman Basınının güzide değerlerinden biri olan Batman Sonsöz Gazetesi’ni kuruluşunun 9.yıldönümünde kutlar. Gazetede emeği geçenleri tebrik ederim.

Zeki AKIN

* * *

Eski Yazı İşleri Müdürüm, Batman Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Sevgili Ercan Atay ağabeyim şahsında Sonsöz Gazetesinin 9. Yıldönümünü kutlar, kendisini ve tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Nice huzurlu, mutlu ve sağlıklı yıllara...

Recep Akın

Gazeteci

* * *

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz gazetesinin 8. Yayın yılını geride bırakarak 9. Yayın yılına girmesinden dolayı şahsınızda gazete çalışanlarını kutlar, yeni yayın yılında başarılı çalışmalara imza atmanıza inancım tamdır. Gazeteye emeği geçenleri tebrik ederim.

Sinan Sarı

Real konak otel müdürü

* * *

Sayın Ercan Atay ve Sonsöz Emekçileri, Habercilikte Batman’ın güçlü ve etkin olan Sonsöz Gazetenizin 9.yıldönümü nedeniyle sizleri ve çalışanlarınızı tebrik ediyor, ifade ve basın özgürlüğünün, sağlıklı çalışma olanaklarının sağlandığı nice yıldönümleri ve başarılar diliyoruz.

Aziz ÖZDEMİR

PAK Batman İl Başkanı

* * *

Sonsöz Gazetesinin 9. Yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, gazeteye emeği geçen başta Ercan Atay ve Hatice Türkan’ı cani gönülden tebrik ederiz.

Çelik ailesi adına

Nesim Çelik

* * *

Uzun yıllar hizmet ettiğim ve her zaman örnek aldığım yayın çizgisi ile Batman’da haklı bir yer edinen Sonsöz Gazetesinin 9. Yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, nice başarılı yayın yılı geçirmesini temenni ederim.

İdris EKİNCİ

Gazeteci

* * *

Batman’da hem web sayfası ile hem sosyal medya hesapları ile Batmanlılara 7–24 haber akışı sağlayan, Batman Basını’nda ilkleri başararak öncü rol oynayan, esnafa destekleriyle de gönülleri fetheden Batman Sonsöz Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Barış BARAN

Bolçi Kahve-Çikolata

***

Sayın Sonsöz Gazetesi Batman Sonsöz gazetesinin kuruluş yıl dönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim. Saygılarımla,

Mert AYBARS

MESE İletişim Danışmanlığı

* * *

Sayın Ercan Atay;

Sahipliğini üstlendiğiniz Batman Sonsöz Gazetesi’nin 9. Kuruluş yıldönümünü kutlar, objektif gazetecilik anlayışınızdan ötürü siz ve değerli çalışanlarınızı tebrik ederim. Nice başarılı yayın yılları diler saygılar sunarım.

Murat OKAY

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı

* * *

Sayın Ercan ATAY

İlimizde günlük olarak yayın yapan Batman Sonsöz Gazetesinin 9. yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, nice başarılı ve objektif yayınlarının devamını dilerim.

Kemal ÇELİK

Gazeteci

* * *

Batman Sonsöz 9 Yaşında 2 Haziran 2014 tarihinde kurulan, imtiyaz sahipliğini Ercan Atay’ın ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Hatice Türkan’ın üstlendiği Batman Sonsöz Gazetesi, 9. Yayın yılına merhaba dedi. Batman Yön Gazetesi olarak Batman Sonsöz Gazetesinin yeni yayın yılını kutlar, başarılar dileriz.

Batman Yön Gazetesi

* * *

İlimizde günlük olarak yayın yapan Batman Sonsöz Gazetesinin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, Başta Gazete Sahibi Ercan ATAY ve Yazı işleri Müdürü Hatice TÜRKAN olmak üzere gazeteye emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı yayın yılı dilerim.

Nimet DAL

Batman Demokrat Gazetesi

* * *

Sayın Ercan ATAY

8 Yıllık başarılı yayın yılını geride bırakarak 9. kuruluş yılına merhaba diyen Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü yürekten kutlar, başta Gazete Sahibi Sayın Ercan ATAY olmak üzere, Batman Sonsöz Gazetesi’nin her kademesinde çalışan tüm meslektaşlarımı canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Fazıl SEZER

Gazeteci

* * *

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın saygın, değerli gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesinin 9. yayın yılını tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Savaş ÖZALP

* * *

Meslekte en güzel manşetleri yakalayacağınız, yolunuzun ve yönünüzün doğruluğu aydınlatacağı bir yıl olsun. Sonsöz’ün 9.yılı kutlu olsun.

Emine DEMİR

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete