GÜNDEM

SONSÖZ KUTLANIYOR

SONSÖZ KUTLANIYOR

SONSÖZ KUTLANIYOR
06-06-2019 18:51
Google News

Sayın:

Ercan ATAY

Batman Son Söz Gazetesi Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Hulusi ŞAHİN

Vali

 

*******************

SAYIN ERCAN ATAY

“2 Haziran 2014 tarihinde yayım hayatına merhaba diyen Batman Sonsöz Gazetesi, Batman Basın camiasına renk katmış ve günümüze kadar sürdürmüş olduğu yayım politikası ile hak ettiği konuma gelmiştir. Yayımladığı yorum ve haberlerle kentimizin gelişmesine katkı sunan, halkımızın dilek ve taleplerini dile getiren ve vatandaşlarımızın temel hakkı olan haber alma hakkının sunumunda üzerine düşen sorumluluğu 5 yıldır aralıksız yerine getirmiştir. Şahsınızda bu başarılı çalışmalara katkı sunan bütün ekibinizi ve gazetenizin yıldönümünü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz”

Songül KORKMAZ - Dr. Mehmet DEMİR

Batman Belediyesi Eş Başkanları

 

*******************

 

Sayın Ercan Atay şahsında,

6 yıldır Batman Sonsöz Gazetesi çatısı altında tarafsız ve objektif habercilik yapan, Batman’ın sorunlarını çözmek için elini taşın altına koyan ve sosyal sorumluluk proje ve kampanyalarıyla da gündem oluşturan Batman sonsöz Gazetesi’nin yeni yayım yılını kutlar, bu gazetede emeği geçen tüm değerli yazar, muhabir ve personellerini tebrik ederim.

Burhan ZORLUOĞLU

Öğretim Görevlisi

 

*******************

 

Sayın: Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

Bünyesinde çalışan deneyimli ve uzman muhabir ve yazar kadrosuyla habercilikte gündem oluşturan; dürüst, ilkeli ve objektif yayıncılığı ile kamuoyunun takdirini kazanan Batman Sonsöz Gazetesinin 6.Kuruluş Yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim Halil KIRŞAN

Çiftay A.Ş

Enerji ve Maden Grubu Başkanı

 

*******************

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU

Batman İl Sağlık Müdürü

 

*******************

 

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

İlimizin seçkin gazetelerinden olan Sonsöz Gazetesinin 5. yayın yılını geride bırakarak 6. yayın yılına girmesini cani gönülden tebrik eder, nice başarılı yayın yılı dilerim. Gazeteye emeği geçenleri tebrik ederim.

Mustafa DEMİR

TPAO Bölge Müdürü

 

***************************************

Sayın Ercan ATAY

Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı

Ercan Atay başkanlığında yayın hayatına devam eden Batman Sonsöz Gazetesinin 6. kuruluş yılını tebrik ederim. Bölgenin en etkin gazetesi olan Batman Sonsöz Gazetesinin 6. kuruluş yılını tebrik eder, başarılı yayın yılı dilerim.

Mehmet ÇELİK

Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı

 

***********************************************************

 

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın en eski gazetecileri ama en Genç gazetesi olan Batman Sonsöz gazetesinin 6. kuruluş yılını tebrik eder, Gazeteye emeği geçenleri tebrik ederim. Başarıların devamını dilerim.

Aydın GÜLMEZ

Petrolspor Onursal Başkanı

 

***************************************************

 

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

Başta siz olmak üzere Gazetenize emeği geçenleri tebrik eder, nice başarılı yıllar dilerim. Tarafsız Objektif ve farklı haberlerinizin devamını dilerim. 

Ercan EKİNCİ

BATSO Meclis Başkanı

 

***************************************************

 

İlimizde günlük olarak yayınlanan ve farklı haber ve yorumları ile gündem oluşturan Batman Sonsöz Gazetesinin 6. yayın yılını tebrik eder, yeni yayın yılında başarılar dileriz.

Nimet DAL – Orhan TURAN

Batman Demokrat Gazetesi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete