GÜNDEM

SONSÖZ KUTLANIYOR

2 Haziran 2014 tarihinden bu yana Batman’da ilkeli, tarafsız ve halkçı yayım yapan Gazetemiz Batman Sonsöz’ün 7. kuruluş yıldönümü kutlanıyor.

SONSÖZ  KUTLANIYOR
02-06-2020 20:13
Google News

Sayın Ercan ATAY
Batman Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi
Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.
Hulusi ŞAHİN
Vali Belediye Başkan Vekili

Sayın Ercan ATAY
Memleketimiz Batman’ın haber ve gelişmelerini yakından takip ettiğimiz Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. yayım yılını kutlar, gazetede emeği geçen değerli köşe yazarları, deneyimli muhabirleri ve başarılı yönetim kadrosunu tebrik ederim.
Şehmus GÜNAYDIN
Kayseri Valisi


Sayın Ercan ATAY
Batman’da 2 Haziran 2014 tarihinden bu yana ilkeli yayıncılığı ile Batman basınında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan siz değerli Sonsöz Gazetesi ailesinin 7. Kuruluş yılını yürekten tebrik ediyorum. İleri demokrasilerin vazgeçilmez kurumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli kuruluşlardır. Gazetecilik, önemli bir meslektir aynı zamanda tebliğ görevi yapmaktadır. Vatandaşın doğru bilgiyi alma konusunda çok önemli bir görevi üstleniyorlar. Bir basın kuruluşu için önemli olan bu görevin farkında olabilmektir. Bu vesile ile gazetenizin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diler, saygılar sunarım.”
Prof. Dr. Aydın Durmuş
Batman Üniversitesi Rektörü

 

Sayın Ercan ATAY
Sahipliğini Ercan Atay’ın, Genel Yayın Yönetmenliğini ise Hatice Türkan’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi 7 yaşında. Batman’ın gündemini takip eden ve gündem oluşturan Batman Sonsöz Gazetesi’ne nice başarılı yıllar diler, emekçilerini tebrik ederim.
Hasan TANRISEVEN
Giresun Vali Yardımcısı

 

Sayın Ercan Atay
Batman’da ilkeli ve tarafsız yayım yapan, haberleri ve köşe yazıları ile kente değer katan ve halkın yanında duran Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. kuruluş yıldönümünü kutlar, bu gazetede yönetim kademesi, işçi ve emekçi kadrosundan, dağıtımcısına kadar emeği geçen herkesi yürekten tebrik ederim. Nice başarılı ve özgür yayım yılları dilerim.
Necdet İPEKYÜZ
Batman Milletvekili

 

SONSÖZ GAZETESİ
Batman’ın tarafsız objektif ve ilkeli yayın yapan Batman Sonsöz Gazetesi’nin tüm çalışanlarını kutlar, nice güzel ve başarılı yıllar dilerim.
Nurten ÜZÜMCÜ

 

Yayım hayatının 6. yılını geride bırakarak, 7. kuruluş yıldönümünü kutlayan. Okuyucuları ile buluştuğu ilk günden bugüne kadar yayım ilkesinden hiç ödün vermeyen, yayımlandığı günden itibaren en güncel ve en doğru haberi zamanında servis ederek yerel basında adından söz ettiren, Batman Sonsöz Gazetesi Ailesinin 7. kuruluş yıldönümünü kutlar, yayım hayatlarında başarılar dilerim.
Hayrettin BAŞARAN 
Batman-Siirt Mali Müşavirler Bölge Odası
Oda Başkanı

Sayın Ercan ATAY
Batman’ın en bölgenin güçlü gazetesi ve ekibini tebrik ediyorum. Yeni yayım yılında başarılı çalışmalara imza atacağına inancım tamdır.  
Mehmet ÇELİK 
Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu Başkanı


Sayın Ercan ATAY
Batman’ın önemli gazetelerinden Batman Sonsöz Gazetesi’nin yeni yayım yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.
Mustafa Demir
TPAO Batman Bölge Müdürü

 

Sonsöz Gazetesi
Ercan Atay benim çocukluk arkadaşımdır. Onu ilk Batman’ın en eski ve önemli gazetecilerinden, meslek duayeni Nizamettin İzgi’nin yanında tanıdım. Çalışkan ve ahlaklı bir gazeteci adayıydı. Çünkü ustası Nizamettin İzgi, bugün artık zor rastladığımız, dürüst ve tarafsız emekçilerindendi. Sevgili dostum Ercan Atay’ın meslekte 35. Yılı oldu. Kurucusu olduğu Sonsöz Gazetesi ise 7. Yılına girdi. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, nice başarılı yıllar diliyorum.
Ahmet GÜNEŞTEKİN
Sanatçı


SONSÖZ GAZETESİ
Kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışı içinde bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan Batman SONSÖZ  Gazetesi’nin 7. kuruluş yıldönümü nedeniyle emeği geçen bütün gazete mensuplarını tebrik Ederim. Bu duygu ve düşüncelerle, MÜSİAD yönetim kurulumuz ve Üyelerimiz adına Gazetenizin 7. Yayın yılını kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim
Saygılarımla…
Alaaddin İRAZ
MÜSİAD Batman Şube Başkanı


Sayın SONSÖZ GAZETESİ
Kuruluşundan bu yana ilkeli yayıncılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş bulunan Batman Sonsöz Gazetesinin 7.ci yayın yıl dönümünü içtenlikle kutlar, gazetenin tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları diler , saygılar sunarız. 
Recep Er
BBP PARTİSİ İL BAŞKANI
Melek Bağlamış
BBP Kadın Kolları il Bşk 


Sayın Ercan ATAY,
Batman’da em gündem oluşturan haberleri hem farklı yayım çizgisi ile öne çıkan, ilimizin önemli gazetelerinden biri olmayı başaran Batman Sonsöz Gazetesi’nin yeni yaşını kutlar, emeği geçenleri tebrik ederim
Burhan ZORLUOĞLU
Öğretim Görevlisi


Sayın Ercan ATAY
Batman Sonsöz Gazetesinin 7. yayım yılına girmesinden dolayı tebrik eder, Gazeteye emeği geçenleri kutlarım. Yüreğine gönlüne sağlık güzel insan bütün basın emekçi dostlara selam olsun.
Ahmet KÜLEKÇİ
İçişleri Bakanlığı Proje Koordinatörü


Sayın Ercan ATAY
Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayım yıllarınızın devamını dilerim. 
Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU
Batman İl Sağlık Müdürü 


Sayın Ercan ATAY
Yerel basınımızın güzide temsilcilerinden olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlar, emeği geçenleri selamlar, başarılarınızın devamını dilerim. 
Fevzi BAKIR
AFAD Müdürü


Sayın Ercan ATAY
Her gün bin bir emekle hazırlanan, Batman gündemine yön veren ve halkın yanında duran haber ve köşe yazıları ile Batman’a değer katan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. kuruluş yıldönümünü yürekten kutlar, başarılarının devamını dilerim.
Aydın GÜLMEZ
Petrolspor Onursal Başkanı


Sayın Ercan ATAY
Sizin şahsınızda, Batman’ın tarafsız ve ilkeli gazetesi Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. yaşını tebrik ederim.
Sabahattin TEZDİĞ
İş İnsanı


Batman’da ilkeli yayımları ile kente değer katan, kentin nabzını tutan ve gündemini belirleyen Batman Sonsöz Gazetesi’nin yeni yayım yılını yürekten kutlar, tüm emekçilerini tebrik ederim.
Ali TEZDİĞ
İş İnsanı


Sayın Ercan ATAY
Batman SONSÖZ Gazetesinin 7.Yıl dönümü nedeniyle sizleri ve çalışanlarınızı tebrik ediyor, ifade ve basın özgürlüğünün, sağlıklı çalışma olanaklarının sağlandığı nice yıldönümleri ve başarılar diliyoruz.  
Aziz ÖZDEMİR 
PAK Batman İl Başkanı


Sayın Ercan ATAY
Nezdinizde gazeteye emeği geçenleri kutlar, cesur kalemlerin yazdığı gazetemizin nice nice yıllara yayınına devam etmesini diler. 
Latif GÖKDEMİR
İş İnsanı


Sayın Ercan ATAY
6 Yıllık başarılı yayın yılını geride bırakarak 7. kuruluş yılına merhaba diyen, Batman Sonsöz Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü yürekten kutlar. Başta Gazete sahibi Sayın Ercan ATAY  olmak üzere, Batman Sonsöz Gazetesi’nin tüm çalışanlarını canı gönülden kutlar. Başarılarının devamını dilerim.
Fazıl SEZER
Gazeteci


Nice 7 yıllara Sonsöz
Olayları, ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak tarafsız, doğru, objektif, özel hayata ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde, halkın gözü, kulağı ve sesi olarak halka aktaran, basının başlıca görevi, doğru ve zamanında bilgi almakta vatandaşın en doğal hakkı ilkelerin ayrılmayan Sonsöz Gazetemizin kuruluş yıl dönümünü kutlar... Ercan beyin şahsında tüm değerli basın emekçilerini tebrik ederim.
Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizle, ilimizin gelişmesine sunmuş olduğunuz katkılarınızın devamını diliyorum. Nice yıllara.
Alican ATAK


Sayın Ercan ATAY
Farklı haber, sayfa, yorum ve çalışmaları ile Batman’ın önemli ve güzide basın temsilcilerinden olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. kuruluş yıldönümünü yürekten kutlarım. Bu gazetede emeği geçen tüm basın emekçilerini tebrik ederken, başarılarının devamını dilerim. Nice yıllara…
Hüseyin EKMEN
Türkiye Emekliler Derneği
Batman Şube Başkanı

 

 

İlkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla yayın hayatına başladığı günden bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Sonsöz Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını, yeni yayın yılına girmesi nedeniyle kutlar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Batman Engelliler Spor Kulübü Derneği

 

Sayın Ercan ATAY
Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta seni ve tüm gazete çalışanlarını kutlar, yayın hayatınızda başarılar dilerim.
Şehmus SINIR
1955 Belediyespor Kulübü Başkanı


Sayın Ercan ATAY
2 Haziran 2014 tarihinde yayım hayatına merhaba diyen Batman Sonsöz Gazetesi, Batman Basın camiasına renk katmış ve günümüze kadar sürdürmüş olduğu yayım politikası ile hak ettiği konuma gelmiştir. Yayımladığı yorum ve haberlerle kentimizin gelişmesine katkı sunan, halkımızın dilek ve taleplerini dile getiren ve vatandaşlarımızın temel hakkı olan haber alma hakkının sunumunda üzerine düşen sorumluluğu 7 yıldır aralıksız yerine getirmiştir. Şahsınızda bu başarılı çalışmalara katkı sunan bütün ekibinizi ve gazetenizin yıl dönümünü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Cuma DİŞİKIRIK
Eğitimci İş İnsanı


Sayın Ercan ATAY
Bu mesleğin mutfağında, işin ustalarından Nizamettin abinin yanında yetiştiğin günlere şahidim Ercan kardeşim. Gazetede emeği geçenleri okurken sayının çokluğuna açıkçası şaşırdım. Candan kutluyorum seni ve ekibini. Nice yıllara, nice başarılara.
Adnan Gümüş
İş İnsanı


Sayın Ercan ATAY
Yayım hayatına başladığı ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısıyla yerel basınımızda kendine yer edinen, ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla bölge haberciliğine üstün katkılar sağlayan ilimizin güzide kuruluşlarından olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. yayım yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.
Petrolsporlular Derneği


Sayın Ercan ATAY
Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. kuruluş yıldönümünü kutlar, başarılarınızın devamını diler, emeği geçenleri tebrik ederim.
Recep DOĞMUŞ
Reel Araştırma Şirketi Müdürü

 

Batman Sonsöz Gazetesi’nin 7. kuruluş yıldönümünü kutlar, başta Ercan Atay şahsında tüm değerli basın emekçilerini tebrik ederim. Başarılı yayıncılık faaliyetlerinizin devamını dilerim. Nice yıllara…
Bünyamin SÖĞÜT - Hak İş,-Hizmet İş  Batman İl Başkanı

 

Nice Yıllara 
Başarılı ve Güzel Çalışmalarınızla... Siz yazın 
Haber yapın resmedin bizler sizi takip edelim aydınlanalım Öğrenelim. iyi ki varsınız
Fahrettin ŞENGÜN

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete