GÜNDEM

Sonsöz kutlanıyor

2 Haziran 2014 tarihinden bu yana Batman’da ilkeli ve tarafsız yayım yapan halkın gazetesi Batman Sonsöz Gazetesi, 9.yılını kutluyor.

Sonsöz kutlanıyor
02-06-2022 14:53
02-06-2022 17:03
BATMAN
Google News

Sayın: Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Ekrem CANALP

Vali

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Batman ilinde günlük yayın yapan Sonsöz Gazetesinin 8. yayın yılını geride bırakarak 9. yayın yılına girmesinden dolayı nezrinizde tüm çalışanları tebrik eder, başarılı yayın yılı dilerim.

Osman BAŞEĞMEZ

Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü

Batman Basını’nın önemli isimlerinden Sonsöz Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar,

İmtiyaz Sahibi Sayın Ercan Atay nezdinde Sonsöz Gazetesine emeği geçen yazar ve muhabir kadrosunu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Ataullah HAMİDİ

26. Dönem Batman Milletvekili

Sayın Ercan ATAY

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi

Dürüst, ilkeli ve objektif yayıncılık anlayışıyla gündemi sayfalarına taşıyarak yerel basında kısa sürede hak ettiği konuma ulaşan Batman Sonsöz Gazetesinin 9. Kuruluş Yıldönümünü içten samimi dileklerimle kutlar, gazetenizin Batman ilimize daha çok yıllar hizmet vermesi temennisiyle şahsınızda çalışanlarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

İbrahim Halil KIRŞAN

TOBB Türkiye Madencilik Meclisi Başkanı

Çiftay A.Ş Danışma Kurulu Üyesi

Sayın Ercan ATAY

Yerel basın çocukluk hafızamda yer edinmiş olup hafıza odamda da önemli bir yere sahiptir. Batman’ın en eski gazetelerinden, usta gazeteci Nizamettin İzgi’nin kurduğu Batman Gazetesi hafıza odamda yer alan gazetelerden biriydi. Ercan Atay 1970’lerde bu gazetede gazete dağıtıcılığı, ardından sayfa mizanpajcılığı ve sonra da 1991 yılında gazete yazı işleri müdürlüğü göreviyle bu işin deyim yerindeyse mutfağından yetişmiş usta bir gazeteci olarak kabul gördü. Sevgili Ercan Atay’ı 40 yıldır tanırım ve gazetecilik öyküsünün tanığıyım. Atay daha sonra kendi gazetesi Batman Sonsöz’ü kurdu ve 9 senedir de gazeteyi başarıyla yönetmekte. Her zaman şunu söylerim; Yerel basın bir kentin vicdanı ve objektif hafızasıdır. Yani belge aktarıcısıdır. Batman Sonsöz bugün 9 yaşında. Başta sevgili dostum Ercan Atay’ı ve bütün gazete emekçilerini kutluyor, okuyucularını selamlıyorum.

Ahmet GÜNEŞTEKİN

Sanatçı

Sayın Ercan ATAY

Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Sonsöz Gazetesinin 9 yıldan bu yana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum. 9 yıl önce çıktığı yolda belirlediği yenilikçi, dinamik, saygın, cesur gazetecilik rotasında durmadan ilerlemeye, Tüm kesimlere tarafsız kalarak doğru ve ilkeli habercilikten asla ödün vermemeye çalışan Sonsöz Gazetesinin kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emeği geçenleri ve gazete çalışanlarını kutlar, başarılarla dolu nice yıllar dilerim.

Akif GÜR

AK Parti Batman İl Başkanı

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın nabzını tutan ve kamuoyu oluşturmada öncülük eden, takip eden değil takip edilen Sonsöz Gazetesinin 9. yayın yılını sizin nezdinizde kutlar, gazeteye emeği geçenleri tebrik ederim. Başarılı yayın yılları dilerim.

Aydın GÜLMEZ

İş İnsanı

Sayın Ercan ATAY

Sonsöz Gazetesi İmtiyaz Sahibi

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU

Batman İl Sağlık Müdürü

9. yayın yılında Sonsöz Gazetesini ve emek veren tüm çalışanlarını kutluyorum. Batman Basınının saygın gazetelerinden olan Sonsöz'ün şahsında Ercan Atay ile Hatice Türkan'a bundan sonraki yayın hayatlarında da başarılar diliyorum.

Nizamettin İZGİ

Gazeteci - Yazar

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın gözü, kulağı ve sesi olan Batman Sonsöz Gazetesini yakinen takip eden biri olarak başarılı yayınınızdan dolayı tebrik ederim. 9. yayın yılında aynı başarınızın üstüne katarak devam edeceğinden eminim. Zor şartlar altında yayın hayatını sürdüren ve hakkıyla görevlerini yapan Sonsöz Gazetesine emeği geçenleri tebrik eder, selam ve saygılarımı sunarım.

Mehmet ÇELİK

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı

Batman’ın gözü, kulağı ve vicdanı olan Batma Sonsöz Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, gazetede emeği olan güçlü yazar kadrosu, aktif saha muhabirleri ve yöneticilerini gönülden tebrik ederim.

Nizamettin AYDİŞ

Batman Ziraat Odası Başkanı

Batman Basınının güzide değerlerinden biri olan Batman Sonsöz Gazetesini 9. kuruluş yıldönümü nedeniyle tebrik eder, gazeteye emeği geçen güçlü yazar kadrosu ve saha muhabirlerine başarılarının devamını dileriz.

Veysi MERCİMEKÇİ

Bir Kalp Bin Umut Derneği

***

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın kalkınmasında ve halkı bilgilendirmede önemli rol oynayan Batman Sonsöz Gazetesinin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, gazeteye emeği geçenleri tebrik ederim.

Hüseyin EKMEN

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı

Batman Esnafına da destekleri ile yakından tanıdığımız, kentin önemli yayın kuruluşlarından biri olan Batman Sonsöz Gazetesi’nin 9. kuruluş yıldönümünü kutlar, yeni dönemde başarılarının devamını dilerim.

Mehmet Sıddık ÇİFTÇİ

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı

Batman’da yayın çizgisiyle öncü rol oynayan, halkın ve haklının yanında yer alan, kentin gözü ve kulağı olan, habercilikte örnek teşkil eden Batman Sonsöz Gazetesinin 9. kuruluş yıldönümünü canı gönülden kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Ferhat TÜZÜN

Türkiye Şehit ve Gaziler Vakfı İl Başkanı

Sayın Ercan ATAY

Kurulduğu günden bu yana tarafsız, ilkeli gazetecilik anlayışıyla yayın hayatını başarıyla sürdüren Batman Sonsöz Gazetesi'nin 8. kuruluş yıldönümünü tebrik eder, başarılar dileriz 

Batman Engelliler Spor Kulübü Yönetimi

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın en saygın gazetelerinden olan Sonsöz Gazetesinin 9. yayın yılına girmesinden dolayı tebrik eder, gazeteye ve Web sayfasına emeği geçenleri tebrik eder, başarılı yayın yılının devamını dilerim.

Ekrem KONAÇ

İş İnsanı

2014 yılından bu güne Batman’ımızda ilkeli ve tarafsız yayım yapan imtiyaz sahibi sevgili dostum Ercan Atay’ın himayesindeki Sonsöz Gazetesinin 9.kuruluş yıldönümünü kutluyor, sevgili Ercan Atay’a ve ekibine başarılarının devamını diliyorum.

Necmi AKMAN

İş İnsanı

Başarı dolu nice yıllar dileriz

İlimizin en çok okunan gazetelerimizden biri olan, Batman Sonsöz Gazetesi'nin 9. kuruluş yıl dönümünü tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Gürgin TUFAN

TÜMKİAD Batman İl Başkanı

Sayın Ercan ATAY

Batman’ın gözü, kulağı ve sesi, Batman Sonsöz Gazetesinin etkili ve başarılı geçen yayınınızın 8. yıldönümü nedeniyle sizleri ve tüm çalışanlarınızı tebrik ediyor, ifade ve basın özgürlüğünün ve sağlıklı çalışma koşullarının sağlandığı nice yıldönümleri ve başarılar dilerim.

Haci TÜRKAN

Sayın Ercan ATAY

Yayın hayatınızın o ilkeli başarısını tüm Batman halkının başarısı olarak görüyoruz. 9.yayın yılınız kutlu olsun, sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum.

Hüseyin YALÇIN

HÜDA PAR İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı

Batman Sonsöz Gazetesinin 8. yayın yılını geride bırakarak 9. yayın yılına girdi. Başta Ercan Bey ve ekibine başarılar diler, nice başarılı yayın yılı dilerim.

Murat ÇETİN

Peronspor

Ulusal nitelikte yayım yapan Batman Sonsöz Gazetemizin 9.yılını Sevgili Ercan Atay, Hatice Türkan, Yusuf Kavak ve Fatih Efe olmak üzere tüm ekibi yürekten kutluyorum. Batmanlı sıkı bir takipçinizim. İlkeli duruşunuz ve çalışmalarınızla gurur duyuyorum. Başarılar…

Emine TUNCER

İş Kadını

Gazetenizin ilkeli ve tarafsız yayın hayatını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Dünya Toplumsal Uyuşturucu ile Mücadele ve Eğitim Derneğimize göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınız ve destekleriniz için de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gazetenizin 9. Yıldönümünde başta Batman Sonsöz Gazetesi sahibi ve Kurucusu Sayın Ercan Atay ve Sayın Hatice Türkan olmak üzere, tüm gazete çalışanlarınızı içtenlikle kutluyor, bundan sonraki basın ve yayın hayatınızda başarılar diliyoruz.

Mehmet DEMİRHAN

DTUMED Doğu ve Güneydoğu Bölge Başkanı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?