HALKIN SESİ

SONSÖZ KUTLANIYOR

SONSÖZ KUTLANIYOR

SONSÖZ KUTLANIYOR
02-06-2015 23:25
Google News

Ercan Atay,

Sonsöz Gazetesi Sahibi,

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar, yayım hayatınızda başarılar dilerim.

Azmi ÇELİK Vali

                                        ***

Sayın Ercan Atay,

Gazetenizin göstermiş olduğu özveriyi kutlar, tarafsız ve demokrat gazetecilik çizginizle de yeni yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.

Prof. Dr. Abdüsselam ULUÇAM - Batman Üniversitesi Rektörü

                                        ***

Sayın Ercan ATAY,

Batman Gündemini takip ettiğim yegâne gazetelerden olan Sonsöz Gazetesinin 2. yayın yılını girmesinden dolayı tebrik eder, Gazeteye emeği geçenleri kutlar, Sonsöz ailesine başarılarının devamını dilerim.

M. Emin EKMEN - 23. Dönem Batman Milletvekili

                                        ***

Sayın Ercan ATAY,

Batman Sonsöz Gazetesinin göstermiş olduğu fedakârlık ve özveriyle birinci yılını tamamlayıp, ikinci yılına girmesini kutlar, başta Ercan Atay olmak üzere, yazarını, muhabirlerini ve hazırlanmasında emeği geçen bütün çalışanlarını tebrik eder, Batman’ımızın gelişmesinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı başarılar dilerim. 

Abdulkadir ÖZER - İl Özel İdare Genel Sekreteri 

                                        ***

Sayın Ercan Atay

Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi,

Gazetenizin 2. kuruluş yıldönümünü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

Dr. Mehmet Hakan PAMUKÇU - Batman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri 

                                        ***

Sayın Ercan Atay - Batman Sonsöz Gazetesi Sahibi,

1. Yayın yılını geride bırakarak, 2. yayın yılına merhaba diyen ve izlediği gazetecilik çizgisi ile yurdumuzun birçok yerel gazetesine örnek olan gazetelerimizden biri olmayı başaran, Batman Sonsöz Gazetesi’nin 2. kuruluş yıldönümünü kutlar, sizin şahsınızda sizi ve gazetenizin tüm çalışanlarını tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

Mehmet ÇELİK - İl Milli Eğitim Müdürü                                                                            

                                        ***

Sayın Ercan Atay,

İlkeli, dürüst ve tarafsız habercilikte daha nice senelere. Başarılı ekibinizi içtenlikle kutluyor,  yıldönümünüzün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Dr. İhsan BODAKÇİ - İl Sağlık Müdürü

                                        ***

Sayın Ercan Atay,

İlimizin sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman olan ve düşüncelerine ses olan, tarafsız ve ilkeli gazetecilik çizgisiyle yayın hayatına devam eden, Batman Sonsöz Gazetesinin 2. yayın yılını başta, şahsınız olmak üzere tüm çalışanlarınızı kutlar, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla,

Aydın Gülmez - Petrolspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

                                        ***

Sayın Sonsöz Gazetesi,

Sahipliğini Ercan Atay’ın ve Yazı işleri Müdürlüğü’nü Ubeydullah Baş’ın yaptığı Batman Sonsöz Gazetesi’nin 2. yayın yılına girmiş olmasını içtenlikle tebrik ederim. İlkeli ve objektif yayın ilkesiyle bir yıldan bu yana Batman’a hizmet veren gazetenizin yayın hayatını aynı misyonla devam etmesini dilerim. İlk günde olduğu gibi yine doğrunun, haklının ve gerçeğin yanında yer almanızı temenni ederek yayın hayatınızda başarılar dilerim.

Aydın GÖK - Batman Bağımsız Milletvekili Adayı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete