GÜNDEM

SONSÖZ, MAVİ KAPAKLARI BAĞIŞLADI

Gazetemiz Sonsöz, 1 yılda topladığı 150 bin adet mavi kapağı, tekerlekli sandalyeye dönüştürmek üzere Batman Engelliler Ampute Spor Kulübü’ne teslim etti.

SONSÖZ, MAVİ KAPAKLARI BAĞIŞLADI
18-06-2021 15:10
BATMAN
Google News

 

ENGELLİ SPOR KULÜBÜNE TESLİM EDİLDİ

Gazetemiz Sonsöz, siz değerli okur ve takipçilerinin de desteğiyle son 1 yılda topladığı 150 bin adet mavi kapağı, Batman Engelliler Ampute Spor Kulübü’ne teslim etti. Kulüp Başkanı Vedat Çoban, mavi apak kampanyasına destek veren herkese teşekkür etti.

MAVİ KAPAKLARIN KARŞILIĞINDA TEKERLEKLİ SANDALYE ALINACAK

Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan “Engelli bireyler için yurt geneli yürütülen kampanyaya biz de destek vermek istedik. İlan ettiğimiz günden itibaren gazete ofisimize mavi kapaklar getirilmeye başlandı. Duyarlı okullarımız, vatandaşlarımız, okurlarımız, torbalarla topladıkları mavi kapakları gazetemize ulaştırdı. Plastik kapakların çevreyi kirletmesini önlemek amacıyla İstanbul’da bu kampanyayı yürüten firmaya bu kapaklar gönderilecek. Bu kapakların karşılığında bu firma, engelli bireylerimize tekerlekli sandalye hediye edecek. Mavi kapak toplama kampanyamız devam edecek. Okur ve takipçilerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete