HALKIN SESİ

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...
17-07-2016 14:48
Google News

Cemil Türel (Esnaf)

İlimizdeki kurum idarecileri, milletvekillerimiz, belediye başkanımızın halk ile olan iletişimlerinde eksiklikler görüyorum. Bir kuruma gittiğimiz zaman rahat hareket edemiyoruz. Yük oluyormuşuz gibi bir hava sezdiriliyor. Bu da bizlerin yöneticilerimize karşı öyle olmasalar da ön yargı oluşmasına neden oluyor. Yöneticilerin, halk ile arasındaki bu duvarları yıkması gerekiyor.

Ercan Orak (Esnaf)

İlimizde on bin civarında üniversite okuyan öğrenci var. Bazı öğrenciler ise üniversite okurken maddi açıdan çok sıkıntılar yaşıyor. Batman’da bu öğrencilerin sıkıntılarını karşılayabilecek çok sayıda işadamı var. Bu kadar iş adamı olduğu halde öğrencilere maddi yardım yapan kişiler çok az sayıda. Bizlerin daha rahat ve verimli okul süreçleri geçirmemiz için ilimizdeki iş adamlarının yardımlarını bekliyoruz

Osman Kılınç (Esnaf)

Şehrimizde çok güzel çevre düzenlemesinin yapılacağı alanlar olduğu halde neredeyse yok denecek kadar az çalışma var. Çalışmanın yapıldığı yerler de ana caddelerden öteye geçmiyor. Şehrin iç kesimleri için yapılan çalışma yok. İlimiz bir tek ana cadde ile sınırlı olmadığına göre buralara da çalışmalar yapılması gerekiyor. Şehrin renklendirilmesi, ışık çalışmaları, çöp konteynırlarının sayısından dış görünüşüne kadar yapılması gereken çalışmalar bizi daha çok mutlu edecektir.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete