HALKIN SESİ

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...

SÖNSÖZ SENDE...
02-01-2017 21:50
Google News

Emre Bucak (ÖĞRENCİ)

28 yaşındayım, bir Batmanlı olarak yeni belediye yönetiminden oldukça memnunum. Millet olarak hizmete açız. Çok şükür yeni belediye yönetimin göstermiş olduğu çabayı bir vatandaş olarak takdir ediyorum. Hiç görmediğimiz hizmeti son iki aydır almaya başladık. Umarım Batmanımız daha güzel hizmetler almaya devam eder. Güzel günler bizi bekliyor. Sadece yöneticilerin değil vatandaşlarında kentin temizliğine ve düzenine yardımcı olmaları gerektiğini düşünüyorum.

*****

Ömer Yıldırım (ÇALIŞMIYOR)

 2016 yılı oldukça sancılı geçti. Huzuru ve güveni arar hale geldik. Gittikçe kalabalık alanlardan kopmaya başladık. Çünkü neyin nerden geleceğini bilemez duruma düştük. Gün geçmiyor ki büyük şehirlerde kalabalık alanlarda bombalar patlamasın. Bu saldırıları insan olarak şiddetle kınıyorum. Kısacası durum oldukça vahim durumdadır. Her şeyden korkar olduk umarım bu korku düzeni bozulup yerine huzur ve güven dolu günler gelir.

*****

Hasan Demirbağ (ESNAF)

30 yaşındayım. Gençliğimin baharında ve tam en iyi verim verecek yaşta olmama rağmen işsizim. Çoğu zaman iş için batıya gitmek zorunda kalıyoruz. Batıda 3 ay çalışıp kışı o parayla geçirmeye çalışıyoruz. Biz gençlere Batman’da iş imkânlarının üretilmesi konusunda yetkili kim varsa ona seslenmek isterim. Bu gençlere iş imkânı sağlayın. İşsiz olduğum için yuva bile kuramıyorum ne yazık ki. Bir işim olursa düzenim de olur. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete